Guide: Sådan får du råd til at leve det gode herreliv





10. september, 2015 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Der findes ikke noget bedre end at komme hjem fra arbejde og smide sig i sofaen. Efterfølgende finder du en god special-øl, en god cigar og nyder ellers livet. Det gode herreliv er noget vi alle drømmer om – og i denne artikel får du en række råd til, hvordan du kan forfølge din drøm og rent faktisk leve det!

 

Få dig et velbetalt job

Hvis du har mulighed for det, så skal du selvfølgelig tage dig et velbetalt job, da det alt andet lige gør det nemmere for dig at leve det gode herreliv. Herrelivet koster penge. Derfor er det rart at have en god og fyldt bankbog som kan finansiere de gode vine, den lækre whisky og ikke mindst det skræddersyede jakkesæt.

 

Sælg ud af dit gamle kluns

Hvis du har brug for ekstra penge her og nu, så kan du med fordel tage en kigger i dit tøjskab og finde ud af, hvilket tøj du ikke behøver at have mere. Du kan med garanti finde en masse kluns som du ikke behøver. Dette kan du så sælge via DBA.dk, Facebook og lignende steder. På den måde kan du bruge de tjente penge på nyt og lækkert herretøj, der får dig til at se endnu mere skarp ud!

Bliv en haj til at investere

Der er faktisk rigtig mange mennesker som ikke laver andet end at investere i aktier, obligationer, valuta osv. Disse mennesker tjener en fyrstelig hyre som uden tvivl giver dem gode muligheder for at leve det ekstravagante herreliv. Derfor kan du måske overveje at blive en haj til at investere. Du bliver selvfølgelig ikke gode lige med det samme, men med øvelse og tålmodighed kan du komme rigtig lang.

 

Start din egen forretning

En anden måde at få råd til det gode herreliv på, det er ved at starte sin egen forretning op. Ved at være selvstændig bestemmer du selv, hvor meget du skal have i løn. Det kræver selvfølgelig, at din virksomhed laver nogle penge – ellers kan du ikke give dig selv den helt vilde løn.

 

Hvis du for eksempel er tømrer, så kan du med fordel overveje at starte din egen tømrerforretning. Der kan være rigtig gode penge i at være tømrer. Og i fremtiden forventes der at blive stor efterspørgsel efter tømrere, hvilket alt andet lige gør det muligt for dig at prisfastsætte dig lidt højere end normalt.

 

Som selvstændig tømrer skal du også have en lækker hjemmeside – ellers går du glip af rigtig mange kunder online. Et godt eksempel på en lækker hjemmeside inden for byggebranchen, det er Compara.dk.

Tag et forbrugslån

Den hurtige vej til penge her og nu kan realiseres i form af et forbrugslån. Dog er denne metode ikke så god i forhold til de andre, da du med stor sandsynlighed kommer til at betale renter, gebyrer og lignende. Hvis du alligevel vælger denne metode, så anbefales det at finde det billigste lån på markedet, så du skal betale mindst mulige renter.

 

Hvis du gerne vil sammenligne forskellige forbrugslån, så anbefales det at tage et nærmere kig på følgende side: https://fair-laan.dk/forbrugslaan/. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen