Brugernavn
Kodeord
Modesektionen.dk
Bjorn Borg
Brugernavn
Kodeord

Mest aktive i forum

Seneste logins

CityMANLasse Høyer HansendjfalconJBMMikkel MVJonas Christensen
Nattergalevej 6,1, DK-2400
+45 31 400 410redaktionen@modesektionen.dk
2014-07-24

Herremode

Del
Send artiklen til en ven på messenger:

Gro nogle boller og få dig et image

Synes godt om Modesektionen.dkDel artiklenLog ind med Facebook -
få adgang til alt!
 
 
Skrevet af

Kom ud af stolen, tro på dig selv og lad din personlighed skinne igennem. Tag noget kontrol og noget stillling og lad ikke tøjet være dig.

Kl. 7 mandag morgen, skægget er trimet, garnet er sat og duftevandet er sprøjtet på. Det 'faste' outfit ligger klar i skabet, som ekspedienten sammensatte i sidste uge. Det er let, hurtigt og ikke noget man behøver at tage stilling til - du tror på, at du ser godt ud.

Minus overfladiskhed

Men, men, men hvor er det lige, at din personlighed springer igennem. Nok er du sikkert velklædt, har charmekluden siddende det rigtige sted og du falder godt ind med de andre på arbejdet. Men hvor er det at men ser dig, hvor er dit præg på dit tøj og hvor og hvornår er det dig, der har bragt personlighed til outfittet og skabt DIT image? - giv dit image noget personlighed og drop overfladiskheden.

Det gælder om at turde vise hvem man er, turde skinne igennem og ikke lade tøjet være dig. Vær dig selv og vis din personlighed og tag så tøj på, gerne noget der afspejler hvem du er og hvilket signal du vil sende. Spring nu ud i det og tag nogle chancer og vis, at du tager kontollen, over dit image - altså, vis folk hvad du vil udstråle.

Namedroping og et 'perfekt outfit'

Det er fint at kunne namedroppe diverse designere og at du ved, at du er 'up to date', med det nyeste nye og at modeugen er diktator. Det hjælper bare ikke så meget, hvis du ikke har DIG med. Din signatur, dit statement skal kunne ses på dig og ikke kun gennem tøjet, men hele din attitude - hele dit image!


Det "perfekte'" outfit, hjælper altså ikke med, at vise hvem du er, hvis ikke du har din udtråling og din personlighed med i tasken. Så sæt dit aftryk. Og næste mandag, så prøv evt. noget nyt - noget der er lidt mere dig. Du kommer ikke til at tro, at du ser godt - du ser godt ud, fordi dit image, er dig!
Synes godt om Modesektionen.dkDel artiklenLog ind med Facebook -
få adgang til alt!
 
 
Relaterede artikler

Annonce

Debatforum

Det betyder lamperne
Blå betyder at du har læst alle indlæg i tråden
Grøn betyder at der er nye indlæg i tråden som du endnu ikke har læst
Gul betyder at du endnu ikke har læst noget i tråden
Rød betyder at der er en anden bruger der har svaret dig direkte, og du har endnu ikke læst svaret

Shopping-guide