Goth tilbage i 2013?

Copenhagen Fashion Week bød på gensyn med tidligere trends og Asger Juel Larsen var en af de desigenre, som eksperimenterede med en gammel kending.19. august, 2012 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Det må man alliegvel give de diverse designere, de formår virkelig at være innovative, når det kommer til deres spring/summer 2013 kollektioner - og Asger Juel Larsen var bestemt ingen undtagelse. 

Der blev budt på et show fyldt med intensitet, innovation, rockede og rå designs og ikke mindst overraskelser. Asger Juel Larsen operede ved dette show lidt i den dystre, gotiske og mystiske boldgade, da han har kreeret forskellige looks med mørke trenchcoats, jakker og shorts med lynlåse og skelethovedprint. Jeg blev især meget overrasket, da en af modellerne - blandt en masse sorte, beige, grå og hvide mønstre - gik ad catwalken i en kappe/parka, overdynget af skelethoveder på kryds og tværs i en grøn nuance.
Egentlig var hans kollektion meget alsidig i den forstand, at der blev brugt mange forskellige detaljer. Detaljerne rækkede sig fra at være lange halskæder, knæstrømper, store hætter, oversize tasker og store, iøjnefaldende tatoveringer, men et item var en genganger: pallidum skoen. Pallidium skoene blev brugt til hvert enkel outfit, kun med den fravigelse at de var i to farver: sort og beige.


Med detaljerne i mente bør vi have den gennemgående stil i fokus. Den gennemgående stil i Asger Juel Larsens ss13 kollektion, er klart det gotiske look. Det gotiske look fremkommer enten ved de rå detaljer som kæder, lynlåse, mørke klæder for munden, dystre halskæder oh  skellethovedprint, men også baggrundsmusikken gav et indirekte hint til stilen. Lige fra den første model trådte på catwalken, var der en meget dyster stemning, som Asger Juel Larsen toppede, ved at lade bassen pumpe med høje og mørke toner. 

Tror du, vi danskere er klar til at modtage de gotiske referencer igen?

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen