Gode råd hvis du skal på road trip i sommerferien

Der findes ikke noget bedre end at bruge sommerferien på et lille road trip.





26. juni, 2015 - kl. 08:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Der findes ikke noget bedre end at bruge sommerferien på et lille road trip. Bare sætte sig ind i bilen og ellers bare køre af sted. Dog er der nogle ting du skal være opmærksom på i forhold til road trips. Nogle af disse ting er nærmere beskrevet herunder.

Få tjekket din bil grundigt efter

Noget af det vigtigste du skal gøre er at få din bil tjekket grundigt efter. Er den 100% køreklar? Det skal den være, hvis du gerne vil minimere risikoen for uheld. Kør din bil til mekaniker i et par uger før og få den gået efter, så du er sikker på, at den kan holde til hele turen.

Hos Dinitrol.dk kan du for eksempel læse mere om undervognsbehandlinger m.m.

Hent inspiration hos andre som har været på road trip

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe dit road trip an, er det en god ide at søge inspiration hos andre som har været af sted. Prøv for eksempel at spørge dine facebookvenner om de har nogle gode råd eller lignende til dig.

 

Stayclassy.dk er der ingen tvivl om, at du kan finde lidt inspiration til din rejse. Manden bag hjemmesiden rejser nemlig meget selv og skriver i den forbindelse lystigt om de destinationer, han besøger.

Sørg altid for at have nok mad og drikke med dig

Hvis du skal køre nogle lange og seje træk, så er det uhyre vigtigt, at du har lidt mad og drikke med i bilen, så du pludselig ikke bliver sulten eller tørstig. Der findes nemlig ikke noget værre end at køre i bil alt imens maven bare rumler og rumler.

Hvis du pludselig løber tør for mad, kan du selvfølgelig altid ringe efter noget take away. Dog kan det godt være lidt besværligt, hvis du er i udlandet og ikke rigtig kender til nogle take away hjemmesider og lignende. I Danmark har vi jo Hungry.dk som faktisk også er at finde i nogle lande udenfor Danmark.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen