Go' stil?

I dag vil vi kigge lidt nærmere på Oliver Bjerrehus' stil. Der er mange delte meninger omkring ham som person, men hvad synes I egentlig om hans tøjstil?



24. januar, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen


Han vækker bestemt stor begejstring i mange kvindehjerter, men hvad I mænd egentlig synes om hans stil, synes vi på redaktionen er mere spændende!

Dog er der efterhånden ved at være mange delte meninger omkring Oliver Bjerrehuus. I medierne bliver han bestemt ikke kun fremstillet som værende en dygtig fotomodel, men mere som en uansvarlig knægt (og nej, ikke mand!), som bare lever af at feste, drikke og score!

Oliver Bjerrehuus er efterhånden landet på mange skandaleramte forsider i adskillige sladderblade, men han er dog en dygtig og succesfuld fotomodel. Samtidig har han været med i flere afsnit af ”Til middag hos” på TV3 og ”4-stjernet middag” på Kanal 5. For nylig havde han sin egen udsendelse, ”Olivers kamp”, som kørte på Kanal 4. Endvidere var han også én af de fire dommere i programmet ”Danmarks næste Topmodel”. 

I medierne er han altid velklædt og virker meget afbalanceret med det, han har på. Men hvad synes I kære læsere; er det for drengerøvet, eller har han virkelig go' stil?

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen