Giv dine gamle sko nyt liv

Gamle sko og nye snørrebånd



21. marts, 2012 - kl. 21:46
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Ted Baker sko fra Brandos.dk med lilla snørrebånd til kr. 1.199 http://www.brandos.dk/ted-baker/churen-9-11189-black/a44265
Du har med garanti et par gamle sko som du ikke længere går i. Det kan der være alle mulige gode grunde til, men de fleste herresko behøves ikke kasseres bare fordi de nu ser lidt slidte ud. Det meste kan fikses med en pudsning og et par nye snørrebånd. Her følger min guide til at få dine gamle sko til at se så godt som dem på billedet til højre der koster kr. 1199

Belmondo sko fra Brandos.dk med blå snørrebånd til kr. 849. Meget moderigtig til foråret. http://www.brandos.dk/belmondo/750693-02657701e-p-schwarz/a50196
Du har sikkert lagt mærke til de sorte herre lædersko med farvede snørrebånd som man kan få overalt efterhånden. De koster gerne et sted mellem 699 - 1999 DKK. Men hvorfor skulle du betale næsten kr. 1,000 eller mere for et par sorte lædersko med farvede snørrebånd når dine egne (aflagte) sko sagtens kan pimpes?
1. find dine gamle sko

Meget naturligt er første trin at finde ud af om du overhovedet ejer et par sko der kan pimpes med nye snørrebånd og en pudsning? Hvis ikke, så har både Deichmann, H&M, Zara, Bianco og endda Bilka nogen helt fine sorte herresko til ca. 200 kr. 

2. Skopudse sæt.

Få fat i en våd klud af stof eller lign. og noget læderfedt eller sort flydende skocreme alla den her. Men andre ligeså gode kan fås i næsten alle varehuse og skobutikker. Hvis du er til et skopudse sæt med stil så kan det her varmt anbefales.

3. Køb snørrebånd
Nye snørrebånd kan få dine sko til at ligne et helt nyt par sko, og du kan udskifte dem så de passer til det tøj du har på den givende dag. f.eks. ville et par lilla snørrebånd til et lilla slips være ultimativt god stil til en by-tur. At matche top og bund er en ret generel regel som du kan lege lidt med. Det kan være din skjorte, dit slips, din blazer eller butterfly som du matcher til dine snørrebånd eller sokker f.eks. Jeg foreslår at du køber en røvfuld snørrebånd i alle mulige farver eftersom de alligevel kun koster 15-20kr stykket. Til sneakers kan du købe de store/brede/flatties snørrebånd og til dressshoes skal du holde dig til de standard tynde og runde snørrebånd. Du kan købe dine snørrebånd hos en skomager (hvis du ved hvor de stadig findes), eller her og her.
Her er mit eget forsøg på at give mine gamle sko lidt nyt liv.
2 par af mine gamle sko. Jeg havde allerede givet skoene til venstre nye snørrebånd, men ikke pudset dem endnu.
Her er mit eget forsøg på at give mine gamle sko lidt nyt liv.
Og et close-up.
Og her med nye snørrebånd. Ignorer venligst de ekstremt brede lilla snørrebånd i skoene til højre. Jeg havde ikke de tynde i lilla, men ville vise det alligevel.
Og close-up igen...
Og det fulde sæt!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen