Gillette Irritation Defense [Test]

Gillette slår sig op med et produkt der skulle kunne modvirke hudirritation...



25. februar, 2012 - kl. 01:49
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Sig farvel til: Brændende hud, rødme, stramhed, kløe og tør hud. 

Med den sætning har Gillette skudt os et testkit af deres nyeste irritation defense serie. En serie, som skulle kunne hjælpe den gennemsnitlige danske mand med hudirritation.

Testen:

Efter en barbering med "soothing gel", som ikke umiddelbart føles meget forskellig fra min almindelige billige barberskum, smører jeg post shave balsam i fjæset. Efter en stund trækker jeg det sidste våben op af tasken, og påfører soothing moisturiser... 

Grundlæggende er produkterne behagelige at arbejde med, og jeg har ikke nogen svie eller ubehagelige oplevelser. Der er dog en duft af parfume, som jeg ikke normalt vil forbinde med sensitive produkter.

Skal jeg sige noget om indpakningen, så har man brugt mere tid på at designe en fin papkasse end selve de kedelige beholdere, som jo er dem, jeg skal have til at stå fremme på toilettet. Det er sgu en ommer!

Konklusionen

Følelsen af at være nybarberet er egentlig ikke meget anderledes end normalt. Jeg føler mig dog lidt mere fedtet i ansigtet, og jeg vil sige, at den følelse af, at have gjort noget godt for min hud er tiltalende. Jeg vil også gå så langt  til at sige, at produktet faktisk gør en forskel. Følelsen og lugten af parfume skræmmer mig dog.

Personligt kan jeg simpelthen ikke forene "irritation defense" med et produkt, som ikke er svanemærket eller mærket fra astma og allergiforbundet. Det kan være jeg er for kritisk. De fleste af mine daglige produkter er da også allergivenlige, økologiske og har de gængse mærkninger.

 - Med det sagt, så er min bedømmelse at Gillette har lavet et produkt, som rent faktisk kan bruges til noget, og som holder hvad det lover.

Det store spørgsmål er: Har du et problem med hudirritation, og hvordan løser du det til dagligt?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen