Get grooming

Læs om mulighederne for at aktivt pleje huden



9. marts, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Efter en lang vinter med kulde og blæst har huden brug for lidt ekstra omsorg og pleje. En blid scrub er en god start, og hvis skægget skal trimmes eller fjernes, er det en god idé med en plejende barberskum og efterfølgende aftershave. Slut af med masser af fugt!

NIVEA MEN har netop lanceret sin Active Age-serie, rettet mod mænd der har brug for lidt ekstra hjælp til at holde huden frisk og smidig. Regn, blæst og kulde er nogle af de udfordringer, huden skal stå imod, når man lever et aktivt liv. Active Age-serien beskytter huden mod tørhed og rynker, så man ufortrødent kan fortætte sin aktive hverdag. Den klassiske NIVEA MEN Originals-serie byder også på en god og nærende creme til ansigtet.

Franske Cattier Homme har også lanceret en produktserie henvendt til mænd. Serien spænder over barberskum, aftershave, ansigtscreme, badegelé og deo og indeholder opfriskende og fugtgivende ingredienser, der beskytter og plejer huden. Produkterne er desuden Eco-certificerede.

Badeanstaltens Anisgtsscrub "Gyldne Urter"kan bruges af både mænd og kvinder. Den er lavet med udtræk af morgenfrue og virker stimulerende og opkvikkende, samtidig med at den fjerner døde hudceller.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen