Gaveinspiration: 4 gode far-gaver

Du kender ham sikkert: manden der siger han aldrig ønsker sig noget.





14. juli, 2016 - kl. 13:45
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Du kender ham sikkert: manden der siger han aldrig ønsker sig noget. Det er meget typisk for fædre ikke at udfærdige lange ønskesedler op til deres fødselsdage og jul. I stedet tager de sagen i egen hånd, hvis de står og mangler noget og derfor ender det ofte med, at de selv går ud og køber det som du gerne ville give som en gave i stedet.

Så hvis du står i netop denne situation, så kommer der her 4 gaveforsalg til manden der siger at han har alt.

 

Et oplevelsesgavekort der vækker den indre drengerøv

Det første forslag er helt ideelt til manden, der ikke står og mangler noget. Med et gavekort kan du hurtigt finde en butik du ved han plejer at handle i og således give ham et gavekort på et beløb dig og familien finder pasende. På den måde kan du være sikker på, at næste gang der rent faktisk er noget som han står og mangler, så vil dit gavekort blive taget i brug. På Sendentanke.dk er der en hel kategori for gaver til far.

En anden løsning med et gavekort er at give et gavekort til en oplevelse, som vækker den indre drengerøv. Her er det for eksempel muligt at give en tur i en superbil som en Ferrari eller Porsche, eller et kontant tilskud til en fodboldrejse eller lignende aktiviteter.

At køre en tur i Ferrari, Porsche eller Lamborghini kan klares fra ca. 800 kr. med en af flere oplevelsesportaler.

 

En god bog der handler om din far

Flere forbrugsundersøgelser viser, at mænd foretrækker at få elektronik og bøger i gave. Det gode ved bøger er, at der er så mange muligheder, så selv hvis du før har givet en bog i gave, kan du nemt skifte genre.

Det er en helt anden oplevelse at få en krimi end en faglitterær bog.

Det er nogle andre dele af hjernen, der bliver brugt, når du læser faglitteratur og skønlitteratur og uanset hvilken type mand du er på udkig efter en bog til, så er der noget der passer. Hvis du er rigtig snu, så kan du finde en bog med en hovedperson der minder om ham du giver gaven til.

 

Tøj: Gamle mænd i nye klæder

De fleste fædre er ikke så gode til at købe nyt tøj. Rent faktisk viser flere undersøgelser, at danske mænd over 40 år er blandt dem, der går længest tid i det samme tøj. Så hvis der er nogen i huset der mener, at det er tid til at far får nogle nye klude eller bukser, så kunne i overveje at købe ham et nyt sæt tøj i form at et par nye jeans og et par sommerfriske poloer eller måske endda et par nye sko.

Det kan jo være han selv kaster sig ud i at udskifte sin garderobe, når først gnisten er blevet tændt.

Du kan finde forslag til tøj til din far på Andpants.com

 

En drone: Den moderne mands nye legetøj

Se en video fra amerikanske Casey Neistat om, hvordan fanen kan bruges til at skabe uendeligt flotte billeder:

Del videoen med dine venner

En sidste mulighed er især til manden, der godt kan lide at pille med elektronik. Indenfor det seneste år er droner hurtigt blevet meget populære herhjemme. Dette betyder, at de nu findes i alle prisklasser, så de passer til mange forskellige behov. Så alt efter om I tror, at jeres far ville blive glad for blot at flyve med sin drone eller om han vil kombinere det med professionelle luftfotos, så er der mange forskellige muligheder at kaste sig over. En ting er helt sikkert: hvis han ikke selv allerede har ønsket sig en drone, så bliver han uden tvivl opslugt af den, så snart han står med den i hænderne.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen