Formel 1 og mode

FormulaFashion hedder Danmarks første og eneste kombinerede motorsports- og modeblog, og den har hidtil været en velbevaret hemmelighed.



28. marts, 2014 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Formel 1-sæsonen er i gang, og Kevin Magnussen levede til fulde op til forventningerne og mere til med sin fornemme 2.-3. plads i Melbourne.
I tiden op til årets første Grand Prix i Australien var det nærmest umuligt at tænde for fjernsynet uden at få Magnussens McLaren-racer på skærmen, og i dagene efter Magnussens flotte præstation gik alle danske tv-programmer nærmest i selvsving.
I Magnussens hjemby Roskilde havde hans mange fans set løbet live i den lokal biograf, Kino Ro's Torv, og landsdækkende tv ifa. TV2 Sporten var selvfølgelig til stede for at forevige øjeblikket.

Modeblog i TV2

Mit under dækningen interviewer journalisten fra TV2 en ung, kvindelig fan, der præsenteres som modeblogger og indehaver af websitet FormulaFashion.
Tænk sig; et website, der kombinerer to så ædle interesser som mode og motorsport, og så har man aldrig hørt om det før.
Så er der altså kommet endnu en positiv ting ud af Kevin Magnussens Formel 1-debut.
Bemærk, at formel-modesitet altså ikke kun beskæftiger sig med køredragter, racerbiler og mekanik, men også holder styr på stjernernes opførsel og beklædning uden for banen.

Formel 1 er kongeklassen

En stor del af kørerne i Formel 1-feltet vil med god samvittighed kunne betegnes som playboys, og da det er de færreste af dem, der mangler penge, er der ofte lækre modetip at få ved at holde øje med deres fremtoning.
Vores egen Kevin Magnussen er således et yndet fotoobjekt i diverse modeblade, og har bl.a. for nylig optrådt som både forsideblikfang og interviewoffer i Euroman.
På samme måde optræder langt de fleste af de andre Formel 1-kørere også jævnligt i diverse internationale modemagasiner, hvor deres uforlignelige kombination af fart, spænding og udstråling trækker læsere til i rigelige mængder.
Med andre ord er FormulaFashion nok en blog, der er værd at holde øje med, hvis den kan bevare kvaliteten og fortsat formår at bringe unikke insider-modenyheder fra motorsportens verden.
Gennem lidt nærmere research viser det sig for øvrigt, at Lea Anna Petersen, der står bag FormulaFashion, rent faktisk har optrådt med sin motorsportsviden i Go’ Morgen Danmark ved en tidligere lejlighed, og under alle omstændigheder nok må betragtes som temmelig vidende på sit område.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen