Forbrugere fokuserer mere på hvad de egentlig anvender

Færre smartphones sælges



15. juni, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Smartphone markedet vokser ikke så eksplosivt som tidligere set og få nye innovative ting introduceres. Så hvor skal vi kigge hen for nytænkning? Kazam er en lille innovativ virksomhed med store ideer og de er ikke bange for at tænke ud af boksen.

Kazam leverer smarte løsninger og tjenester, som brugerne rent faktisk benytter. Mange af de nye features der introduceres er blevet en gimmick og marketingsnak snarere end noget, der faktisk bruges. Såsom stemmestyret opkald, som mentes at forny vores brug af mobiltelefonen i første omgang, men for de fleste brugere kun bruges de første par dage, for derefter aldrig at blive brugt igen.

”I stedet for at lancere endnu en smartphone der er en millimeter tyndere eller har en lidt hurtigere processor, er vi innovative, når det kommer til kundeoplevelsen. Et godt eksempel er vores garanti på skærmen, hvor vores kunder vil få en helt ny skærm uden beregning, hvis den går i stykker inden for de første 12 måneder fra købet. Det kan hurtigt koste en masse penge for forbrugeren, hvis skærmen går i stykker, så det er der vi har valgt at være innovative” fortæller Frank Jensen, COO, KAZAM

Frank Jensen fortsætter: ”Vi har også noget, der hedder Kazam Rescue, hvor vi kan fjernkontrollere kundens smartphone, når personen er i kontakt med vores support team. 70% af alle kundeservice opkald har indtil videre kunne afhjælpes på afstand uden at kunden behøver undvære sin smartphone”.

Kazam har en lokal tilgang til både design og markedsføring, hvor de tilpasser produkterne til det lokale marked. Lande som Frankrig vil have så lille intern hukommelse som muligt på grund af en lokal skat, men de nordiske lande vil have så meget intern hukommelse som muligt. Hvilket er et godt eksempel på, hvordan Kazam tilpasser deres sortiment til de forskellige markeder.

Kazam er en lille mobilproducent med store ideer, der udfordrer markedet og har mulighederne for at gøre et stagnerende smartphone marked spændende igen.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen