Fodboldtrøjer IN or OUT? De nye trøjer 2012/13.

Du har mulighed at købe klubfodboldtrøjen på nettet, men er det IN or OUT at bære dem udenfor foldboldstadium eller er det blot et statement?24. september, 2012 - kl. 16:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Flere internetsider tilbyder udenlandske trøjer og tøj fra hele verdenens fodboldklubber for sæsonen 2012/13. Du kan se et udsnit af dem i vores galleri. Men er det "lovligt" for Modepolitiet at bruge trøjerne udenfor stadiums og bruge dem måske på arbejdet eller i fritiden, eller er det et levn fra fortiden?

Måske er det bare federe farvemæssigt at have Kazahstans fodboldtrøje på fremfor Barcelona´s!
Det er på mange måder mest normalt at se de nationale farver i grupper på gader og stræder når der er kamp, end at se en enlig svale på gaden i myldretiden. Fodboldtrøjer fungerer bare bedre i flok med hemmelige ritualer og gerne kombineret med et par kondisutter og en øl i hånden.

Nu er producenterne af trøjerne bundet af farvevalg, og det præger selvfølgelig designet i høj grad. Dette har dog ikke afholdt mange lande og klubber fra at være yderst kreative i måden at sammensætte farver, mønstre og effekter.

Ved brug af de nye som gamle klubtrøjer og tøj, så er det, udover et statement omkring fodbold religion, også et forsøg på at udvikle moden indenfor sportsbeklædning. 

Bl.a. fik det nye landsholdstøj for sæsonen 2012 mange roser med på vejen, men alt andet lige, så holder den normalt rød/hvide trøje med et nummer og evt. et navn på ryggen stadigvæk 100% når Parken besøges en søndag eftermiddag og så meget varierer tøjet så ikke fra år til år.
Men der er helt klar en nuance forskel, når det kommer til klubtøj. Som dansk mand er det helt ok at bruge Manchester Uniteds trøje i fritiden, da det udstråler street credit, at du temmelig sikkert har siddet på tribunen i UK og skrålet sammen med de andre fans.

Derudover så er det altid et godt samtaleemne og skaber kommentarer; når en United trøje møder en Arsenal trøje på gaden...

Du kan se alle de nye trøjer fra klubberne på nedenstående link.

http://www.football-shirts.co.uk/fans/

Hvad fan er du?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen