FINDERSKEEPERS marked i Århus

I nærheden af Aarhus i weekenden? Overvej at give FindersKeepers-eventet et tjek.



17. september, 2014 - kl. 23:13
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

I weekenden, den 20-21. september, er der FINDERSKEEPERS Designmarked, ved Godsbanen i Århus.

FINDERSKEEPERS er stedet hvor innovativt nyt design og luksus secondhand tøj mødes i form at et kæmpe indendørsmarked med over 100 stande – her kan du med sikkerhed gøre et helt unikt fund! For dig som kunde har du mulighed for at købe noget helt specielt fra de mange upcoming designere og kunstnere i form af illustrationer, skitser, malerier, beklædningsgenstande, keramik smykker, møbler, accessories og meget mere.

Det er især interessant når det kommer til fede danske møbler og accessories, ihvertfald set fra Modesektionens briller. Der bliver over 100 stande på Godsbanen.

Alle designere på FINDERSKEEPERS bliver udvalgt, af en jury, bestående af personer med enorm designforståelse og baggrund i branchen. 

FindersKeepers

”Når vi vælger at bruge en jury til at udvælge designerne, er det fordi, vi kun ønsker de bedste. Vi vil ikke gå på kompromis med designeres kvalitet eller kreativitet,”

forklarer stifter Herle Jarlgaard Hansen.

Vi forventer en overflod af fede håndlavede accessories, upcoming tøjmærker, og håndlavede møbler. Det bliver godt gør det.

Hvis ikke du rammer Århus denne weekend, kan du altid holde øje med websitet, der også har en shop tilknyttet: FINDERSKEEPERS.dk

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen