Få råd til januarudsalget





22. januar, 2017 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Der kommer hele tiden nyt tøj på hylderne i butikkerne, og det kan være svært at få råd til det nyeste tøj hele tiden. Samtidigt er der stadig januarudsalg i mange butikker, og det er ved at være sidste chance for at gøre sig et godt køb.

Men måske tager du et kig på kontoen og tænker hurtigt, at der ikke økonomi til shopping. Heldigvis er der flere måder, hvor du kan tjene en ekstra skilling og booste din konto en smule, så der kan være råd til lidt ekstra forkælelse. Vi giver nogle tips til, hvordan du kan forbedre økonomien, så du kan udvide klædeskabet.

 

Hjælp dine forældre med det praktiske

De fleste har forældre som godt kunne bruge noget hjælp til det praktiske i huset. Det kan være alt fra den ugentlige rengøring til køkkenet, der godt kunne trænge til en tur med malerpenslen.

Måske er det deres have, som er blevet nedprioriteret i løbet af vinteren og som nu godt kunne trænge til en kærlig hånd. Det kan også være alt fra hækkene, der skal klippes til, ukrudt, som skal fjernes fra bedene eller rensning af fliser, som kan være tiltrængt.  
Er alt det allerede i orden, kan det også være, at lyset har svært ved at trænge igennem vinduerne og de trænger til at blive pudset, eller at bilen skal vaskes.

Der er mange praktiske opgaver, som skal gøres og mange ting, der hele tiden skal vedligeholdelses, så der er helt sikkert også noget, du kan hjælpe med derhjemme. Hvis dine forældre dog ikke har brug for hjælp, kan det altid være, at naboerne i stedet har brug for din arbejdsånd.  

Derudover er der også hjemmesider og apps, som hurtigt hjælper med at formidle kontakten mellem folk, der skal have hjælp til at løse opgaver som indkøb eller flytning og folk, der gerne vil tjene lidt ekstra. Det er eksempelvis hjemmesiden Taskbuddy, som kan være din hjælp i sådan en situation.

 

Spar på maden

Det kan også være, du bruger enormt mange penge på mad hver eneste måned uden selv at tænke over det. Madkontoen kan for mange være et område, hvor man hurtigt kan spare penge uden at skulle få ringere mad serveret – det eneste, det kræver, er, at man er opmærksom på sit forbrug, og hvad man køber ind.

Når man først har købt ind, kan det være en idé hele tiden at holde øje med, hvad man har i køleskabet. I stedet for at købe ind på ny til aftensmad, kan man ved et kig i køleskabet hurtigt få et overblik over, hvad man kan få til aftensmad ved at bruge det, man allerede har og kun købe de få ting, der mangler.

På den måde slipper du for hele tiden at skulle smide mad ud, og du kan samtidigt spare en masse penge på unødvendige madvarer – det er altså to fluer med et smæk.


 

Den hurtige løsning til de pressede situationer

Er der dog noget, du virkelig har ville have i lang tid – og som du måske er så heldig at have fundet på tilbud og kan derfor ikke vente med at købe det til, du får råd, så kan et mindre lån være en hurtig løsning på den korte bane.

Så længe du ved, du kan betale det tilbage i den nærmeste fremtid og kun bruger det i de få situationer, når det virkelig presser på, kan et lån være en løsning, der kan hjælpe dig.

Om du vil arbejde dig til pengene, spare penge via dine indkøb eller låne, er der altså flere muligheder, hvor du kan købe nyt tøj til garderoben uden at få overtræk på kontoen.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen