Få en god røv!

Hvilke bukser skal du vælge for at din figur kommer mest til sin ret? Er der noget du gerne vil skjule, eller skal din numse bare vises frem?



4. marts, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Her er en guide til de mest normale buksemodeller der findes, og hvad de gør ved kroppen.
Skinny

Denne buks – ofte er det jeans – sidder helt stramt, og er du udstyret med et sæt gode lår, lægge og ikke mindst numse, er det her lige modellen for dig. De sidder stramt fra top til tå. Har du meget tynde ben, kommer de hurtigt til at se endnu tyndere ud. Omvendt effekt har det, hvis du er til den lettere overvægtige side, hvor det nemt kommer til at se ud som om bukserne bare er for små.
Smid en hættetrøje over hovedet, rusk lidt i håret, og du godt på vej til det perfekte hipsterlook.

Straight

Den her model er, som navnet siger det, lige fra taljen til anklen, og er det mest almindelige snit. De klæder de fleste, og du kan selv vælge hvor stramme de skal være. Har du en lille numse, så lad være at vælge en alt for bred model, da det får enden til at forsvinde fuldstændig.
Style dem med et fedt bælte og en lækker t-shirt.
Bootcut

Trompetbuksen er tilbage fra 90’erne, og er du lidt våget på modefronten, så hop i et par. Ligesom i kvindeverdenen gør denne model dine ben tyndere. Navnet oversat betyder – det giver vel sig selv – støvlesnit, og giver rig mulighed for plads til dine boots. Jeg vil dog anbefale at hoppe i et par sneakers til. Bær dem med selvtillid og lad være med at overdrive 90’er-looket.
Hængerøven

Den sidste og model, og en vi helt sikkert ikke kan komme udenom – hængerøvsbuksen. Den helt overdrevne hængerøv er så småt på vej ud. Og heldigvis for det, hvis du spørger mig. De gør intet godt for kroppen, og vi piger kan altså godt lide at kunne se jeres form, hvilket hængerøvsbukser ikke giver meget lov til. Hvis du godt kan lide en hængerøvsmodel, så vælg en der ikke hænger nede i knæhaserne. 
 
Hvilken model er din favorit, og bruger du nogle modeller vi ikke har med jer?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen