Efterårssættet

Kulden og blæsten har ramt os lige i fjæset, hvis ikke du har været ude er det NU der skal handles



19. juli, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Mikkel Vermeulen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Vejret er ikke til at regne ud(heh, regne), men hvad vi VED, er at kulden og mørket nærmer sig med hastige skridt, og de sidste sommertendenser er nu pakket væk.
Puma

Fodtøj: Puma Tipton GTX High Tops

Jeg er ret pjattet med sneakers, så når jeg kigger fodtøj der er højere skaftet, er jeg også ovre i sneakerstilen - Tipton er en høj sneaker der er meget inspireret af klassiske boots, udført i lækkert kraftig læder, med hiking-laces tilbyder de et lidt mere kantet udtryk end den lette sommer sneaker. De er selvfølgelig vandtætte så de kan holde efteråret, og også det mildeste af vinteren. Super fede farvekombinationer og de klassiske puma-træk der spiller subtilt i en enkelt farve er høj klasse. 

Vejl. pris: ca. 1100 kr - find nærmeste forhandler på Puma.com
Les Deux

Longsleeves: Les Deux Keeper Sweat; Navy

Det er ingen hemmelighed at vi er ret vilde med det Les Deux går og laver - denne sweat rammer også lige i øjet, og som de selv så fint siger: This sweatshirt is for the rest of your life. Keep and take care of it.

Spottet til 600,- kr på LesDeux.dk
Peak Performance

Overtøj: Peak Performance Elmer Jacket 050

Jeg er altså ikke den store fortaler for overgangsjakker - har det lidt sådan; enten er det for varmt til en jakke og så hedder det sweat + en vindjakke, ellers er det jakkevejr.

Denne Peak casual jakke, er ikke for stor og tung, og kan derfor sagtens bære de tungere efterårsdage. Kvaliteten er oliebehandlet kanvas, så den er selvfølgelig vand- og vindtæt.

Pris: 2500,- kr på Peakperformanceshoppen.dk
J&J

Benklæder: Jack Jones Vintage JOS 989

Vi kan ikke alle være de fine connoiseurs når det kommer til jeans, og selvom Jack&Jones har haft et lidt blakket image har de virkelig oppet sig de sidste 2-3 år. Jeg er absolut ikke for fin til at hoppe i et par Jack & Jones vintage jeans, og denne model med masser af slid i mørkeblå denim passer perfekt ind i de øvrige valg - og til en pris på knap 700 kan man ikke gå meget galt i byen.

Pris: 699,95 kr set på Jackjones.dk
Happy Socks

Sokker: Happy Socks Cashmere no.04

Men skal der aldrig farve på drengen, sidder du måske og tænker nu? Jo selvfølgelig skal der det, men lad os holde dem lidt fra de yderste lag...
Okay, vi går efteråret i møde og sokkerne skal gerne være lidt varmere. Happy Socks i kashmir-uld skal nok klare jobbet for dig, og som de siger på forhandlerens hjemmeside: Rolls Royce udgaven af en klassisk herrestrømpe.

Set til 129,- kr på Thissocks.dk

Accessories: iPhone lædercover dbramante1928

Din smartphone er så stor en del af din hverdagsgarderobe at den ikke kan ignoreres, dette lækre lædercover slår to fluer med et smæk: Det håndterer dine kort og holder din iPhone 5 i god stand. Win.

Find nærmeste forhandler på: dbramante1928.com
Le-fix

Head: Le-fix Beanie Circle Logo Navy

Made in Denmark. Halv polyester, halv bomuld. Varm for ørerne fix for øjnene. Gogogo.

Spottet til 250,- på Le-fix.com

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Vermeulen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen