Efterårsmode 2011 - Mænd

O - for Outerwear!



21. september, 2011 - kl. 10:27
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

En ny sæson eller en ny begyndelse, er som regel også markeringen for overgangen til noget nyt. I overtøjs-kategorien, spiller det ingen rolle, om det er helt nyt design eller tilbagevende items fra forrige sæsoner som indtager modebilledet, for hver sæson følger (stort set) vejrgudernes spilleregler og derfor er hver sæson eller kollektion i overtøjs eller outerwear kategorien altid et nyt tiltag i den eksisterende garderobe.

Efterårssæsonens outerwear byder på både tilbagevendende tendenser og nye tiltag. Alt lige fra korte og overgangsagtige udgaver – lange winter wonderland frakker.    
 


Morfar -cardigan 

Cardigan fra mærket Vito.
Et uundværligt item i enhver basic garderobe og et godt overgangs item fra sommer til efterårssæsonen og vinter til forårssæsonen. Et helårs item, som afhængigt at sæson/kollektionen kun ændres i farve og små detaljer – grundprincippet er altid det samme.   



Blazeren

Blazer fra mærket Minimum.
Blazeren fra den før finere del af garderoben, er et fint eksempel på en af efterårets overgangsjakker. Efterårets udgaver byder på både de velkendte og klassiske udgaver (i basic farver som sort og grå), de mere vagabond/Charlie Chaplin inspireret udgaver i grove materialer,(som tweed og fløjl) og de mere outrere blazere i afdæmpet farvekombinationer (som brune nuancer og blå og grønne), de ternet udgaver og alle dem med patches.
 


Termojakken/vesten 

Termojakke og vest fra mærket Rascals'.
Fra traditionel arbejdsjakke (i ordets mest udstrakte betydning) til moderigtigt item anno 2010 – 2011. Termojakken har været et fast item i modebilledet, siden Henrik Vibskov, præsenterede sin (mere særprægede og personlige)version i A/W kollektionen 2010/2011 og er blevet en del af de rå elementer kategorien, på lige fod med army jakken og læderjakken. Et efterhånden velkendt helårs item, simpelt og maskulint.
 
 

Frakken 

Frakke fra mærket Acne, billede fra acne press site.
Fra kort til (næsten) gulvlang. Den lange frakke er også en del af efterårs/vinter sæsonens tendenser. Både i finere udgaver, som den klassiske trenchcoat, den blazer-inspireret med traditionelle blazer udskæringer og brystlomme og de mere rå og casual udgaver. Et gennemført klassisk og winter wonderland agtigt item.
Fra kort til lang, klassisk til outreret, råt til morfar-inspireret og ternet til simpelt. Efterårssæsonens outerwear og overgangs jakker repræsenterer stort set alle modeverdens kategorier, fra den ene til den anden ende og alt derimellem. Lige nu er alt tilladt.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen