Danskere kan også designe ure

Med priser der ligger på under 1000 kroner stykket, har Copha designet en urserie, som gør det muligt at have et ur til enhver situation.



20. juli, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Uanset om du er karriereminded på jobbet og i evigt kapløb med tiden, eller en playboy der skal nå aftenens date, er det vigtigt at holde styr på tiden. Ligeså vigtigt som det er at holde tiden, lige så vigtigt er det at holde stilen. Uret er en foretrukken accessory og det mest praktiske smykke, man kan bære som mand. Derfor har det lille Københavnske urfirma Copha, lanceret en serie af ure med "Whatever makes you tick" som refererer til firmaets produktstrategi om, at udvikle ure til enhver lejlighed for den moderne mand.

 ”Vi har ønsket, at sætte fokus på det faktum, at man i dag vælger et ur ud fra tøjstil og mode-strømninger. Uret er stadig mandens foretrukne smykke og det er situationen som det skal passe til, der afgører dit valg af ur i den konkrete situation, i hvert fald for den mode bevidste mand. Konceptet med kun at have ét ur man bruger hver dag i alle situationer er en døende trend. Den moderne mand optræder i en lang række forskellige roller, og uret som denne bærer afspejler dette, og sættes sammen med tøj og stil. Og Copha producerer netop kvalitets mode ure, med lækre detaljer, som kan tiltale den modebevidste mand og er i en prisklasse, så du ikke behøver, at begrænse dig til kun at have et ur.” - Rolf Eriksen, indehaver af Copha.

Grand Duke
Holder du fodboldaften med pizza, bajere og alle gutterne, så er et enkelt ur det perfekte valg.

Med en urkasse på 46 mm følger Copha trenden med store ure. 
Stilen er retro, men dog med et moderne udtryk og uret fås med en gummirem eller en kraftig læderrem.

Bigclassic

Har du husket slipset? Hvad med attachemappen? Tiden er vigtig og har du travlt med at nå det næste møde og at få underskrevet den næste forretningsaftale, så kan det være at et stilfuldt ur som dette i rustfrit stål, er noget for dig.

Bigclassic er et moderne ur i rustfrit stål og ridsfri mineralglas.
Urkassen er 42 mm og uret er vandafvisende.
SUB 2.0

Fredag aften, håret er sat og parfumen er nøje udvalgt for at kunne behage aftenens date bedst muligt. SUB 2.0 er til dig der ønsker at være cool og casual med smarte detaljer, som fx sekundviser i et ur for sig selv.

SUB 2.0 er i rustfrit stål og ridsfrit mineralglas. 
Uret er tæt nok til at svømme med det, men ikke til at dykke med.
Hvad synes du?
Kan du lide idéen om at have et ur til enhver lejlighed?
Eller kan du bedst lide at holde dig til ét ur ad gangen?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen