Danske Cravat House - charmekluden

Charmeklude med farver i



18. august, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Danske Cravat House er et nyt exclusivt accessory brand, der leverer originale håndlavet charmeklude til manden der tør skille sig ud. Charmekluden eller den såkaldte Cravat, har i de seneste par år gjort et comeback, særligt blandt en yngre generation af unge modebevidste mænd med øje for klassisk herre ekvipering. Eller sagt med andre ord, den såkaldte dandy eller neo dandy mand, med tatoos, flot skæg og røven fuld af attitude. 

De elegante charmeklude der er designet i Danmark og produceret i israelske Tel aviv fås i flere forskellige udgaver. Der er alt fra klassiske polkadot klude, til enkelt farvet silke prints, og forskellige motiver med flotte paisley mønstre. De flotte klude er velegnet til den der ønsker, at skille sig ud med sin stil. Ganske vidst er kludene et tilbageblik på en tid der engang var, men glem alt om snobbede gamle mænd og deres golfspil. Kludene giver nemlig et utroligt frisk pust til dit suit omend du skal til bussiness møde, eller til bryllup. Men de fungerer lige så godt til en denim skjorte eller en polo for den sags skyld. 

Danske mænd er ikke kendte for, at være forløber for mode, og vi er typisk lidt bagefter her i landet når det kommer til at vove pelsen. Men det ville være syndt ikke at overveje en charmeklud fra Cravat House, da de bestemt er et godt alternativ til dit stive slips eller din overbrugte butterly. Charmekludende er farverige og fyldige uden at blive for meget, og er du en mand der i forvejen har butterflies og slips, vil disse charmeklude uden tvivl fuldende din garderobe. Kludene kan desuden bruges som en form for tørklæde når det går hen og bliver lidt køligere, og er så at sige ikke kun til pynt. 


Alle kludene fås kun i få eksemplarer og de er som sagt alle håndlavede. Derfor skulle man tro, at priserne var derefter. Men dette er langt fra tilfældet. De dyreste modeller ligger på omrking 430kr. og kommer som regel i italiensk silke. De lidt billigere men stadig utrolig flotte høj kvalitets polyester fås til ca. 300kr. Desuden leverer Cravat House gratis med normal post til hele verden, så hvis du har overvejet en charmeklud har tidspunktet aldrig været bedre. Her fra redaktionen har vi kun en ting at sige....Cravat Yourself!

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen