CPHJWS indgår samarbejde med Habit International

Nyt nordisk samarbejde



1. juni, 2014 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Den nordiske destination for smykker og ure CPHJWS har indgået et nyt samarbejde med svenske HABIT. 

”Vi er glade for at byde velkommen til Habit og deres nye magasin Habit International på vores nordiske smykke- og ur messe i København. I forlængelse af vores succesfulde åbning i 2013, yder vi en stor indsats for at samle endnu flere af vores nordiske naboer i København til august, hvilket bl.a. afspejles i dette samarbejde” udtaler Kommunikationschefen hos CPHJWS, Trine Fruergaard. 

I Stockholm er forventningerne til forestående samarbejde tilsvarende høje: 

”Vi tror på, at dette nye samarbejde med Copenhagen Jewellery & Watch Show, vil forbedre forretningsrelationer imellem indkøbere og udstillere på CPHJWS” lyder det fra Freddy Bustos, Mediechef hos Habit, som tilføjer: ”Vi ser en stigende interesse for smykker og accessories fra modeindkøberne. - Og naturligvis vil vi også gerne tiltrække flere af vores læsere til CPHJWS.”

Habit er et magasin for fagfolk i modebranchen. Ud over rapportering om branchenyheder, bliver der også sat fokus på nye trends og udviklingstendenser i modeindustrien. Magasinets primære målgruppe er specialiserede detailhandlere fra uafhængige og kæder, til leverandører og indkøbere i modebranchen. Som det eneste branchemagasin i Sverige indebærer Habit både herre, kvinde og børnemode. Magasinet dækker også en bred vifte af produktgrupper såsom tøj, undertøj, badetøj, sport, sko, tasker og andet tilbehør. 

 

Habit Sko & Mode producerer også Habit International, som primært er målrettet internationale indkøbere med det formål at støtte skandinaviske producenter i at etablere deres tilstedeværelse uden for Skandinavien. Habit Sko & Mode lancerer 10  udgivelser om året og Habit International udkommer 2 gange årligt – altid i forbindelse med de internationale modeuger. 

www.Habit.se

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen