Capstore åbner skandinaviens største fysiske cap-butik

Capstore har vundet Fisketorvets konkurrence, om en gratis butik.



29. september, 2014 - kl. 16:51
Forfatter: Mikkel Vermeulen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Tre tilfredse iværksættere

I en tid hvor webshops samler flere og flere ting under en enkelt fane, er det ikke tit at man ser fysiske konceptbutikker med ekstremt brede udvalg.

Capstore derimod, springer ud som fysisk butik med over 1000 forskellige caps og andet hovedtøj i butikken. Capstore har dog også trådt sine første år som en webshop.

Når Capstore på onsdag, d. 1 oktober, slår dørene op i deres fysiske butikpå Fisketorvet, er det fordi de har vundet Fisketorvets konkurrence "Win Your Own Store", om at få stillet en gratis butik til rådighed. 

Bredt stilspænd

- Vi har både de største mærker fra Danmark og udlandet, men samtidig har vi også små upcoming brands. Capstore har et  format, som vi ellers kun kender fra udlandet. Med 1000 forskellige styles har vi noget til enhver smag. Det er ikke kun unge drenge, der er til streetwear, som kan finde noget hos os, det kan hele familien, uanset hvilken stil du har, siger Lars Juul Madsen, medejer af Capstore, som han står bag sammen med vennerne Mads Groth Kragh og Henrik Thor Callesen.

Åbningen af Capstore fejres med en åbningsreception den 1. oktober kl. 16-20. Her vil der blive serveret kølige drikke og snacks, og musikken leveres af DJ’en Fabian Mazur. Herudover gives der goodie bags med gratis caps til de hurtige, der vil være konkurrencer og andre happenings i Capstore.

Fang Capstore på FB
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Vermeulen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen