Barsport viser vejen til VM i fodbold

Hvor ligger den nærmeste bar?



1. juli, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Ny gratis app viser vejen, når du skal se fodbold på en bar eller café - din guide til VM kampene

Frederiksberg C, 11. Juni 2014:  

Barsport offentliggør i dag en gratis app for alle sportsinteresserede.

Med Barsports app kan du søge efter specifikke sportsbegivenheder, som vises på TV. Du kan se hvilke barer og caféer i Danmark, som viser dem på  TV og/eller storskærm.

Op til VM i fodbold er det VM kampene, som er i fokus, men der kan søges på alle TV transmitterede fodboldkampe, og senere følger sportsbegivenheder som Formel 1, NFL m.fl.

Barsport har indgået et samarbejde med over 160 barer og caféer rundt omkring i Danmark - som alle kan findes i Barsports app.

Endvidere vil der på de forskelige visningssteder være Barsport aktiviteter i form af konkurrencer bl.a. en sportsrejse for 2 til en værdi af 15.000 kr. Derudover har udvalgte steder gratis wifi stillet til rådighed af Barsport.

"Barsport har længe gerne ville give det sportsinteresserede publikum mulighed for at finde ligesindede - og gøre f.eks.VM i fodbold til en social begivenhed. Med Barsports gratis app kan man straks finde en bar eller café lige i nærheden uanset hvor du er, og det er nemt at invitere venner f.eks. via SMS eller Facebook og opleve store sportsøjeblikke sammen med andre." udtaler COO Daniel Tronier fra Barsport.

Barsports app kan hentes gratis til iPhone via App Store og kommer snart til Android.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen