Bag om brandet: Stone Island og deres utrolige teknologi

Stone Island er ikke kun æstetisk men har også noget kant og kvalitet: Læs om brandet samt teknologien bag og få inspiration til køb af din næste vinterjakke2. august, 2014 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Brandet Stone Island har ud fra et godt håndværk samt undersøgelse af uniformer og arbejdstøj skabt mærket som i dag ikke kun er æstetisk men også har noget kant og er af så god en kvalitet at det er blevet et anerkendende luksusmærke.

Stone Island er et Italiensk brand som blev grundlagt i 1982 ud fra passion og godt research af gode tekstiler samt finish. Det betød meget for Rivetti familien at håndværket var udført på den bedst mulige måde så kvaliteten var den allerbedste.

Stone Island er ikke bare et mærke, men en kultur og livsstil. Det anerkendende brand har været igennem en lang rejse som har fået bragt dem til, der hvor de står i dag. Familiens dybe rod i tekstilindustrien samt intuitionen og passionen er drivkraften bag det hele. Uden disse to værdier var mærket ikke blevet skabt til det, det er i dag.
Experience of Stone Island
http://www.mensfashionmagazine.co.uk/stone-island-aw1314
Del videoen med dine venner

Ud af de forskellige jakke de har designet og fået fremstillet har det ud fra research været i stand til at fremstille en coating, dvs. det lag der er yderst på jakke, som man kan mærke når man rører ved jakken. Denne coating er ikke helt almindelig. Den har en egenskab der gør den i stand til at skifte farve i forbindelse med temperatur skifte. Det er disse egenskaber der er med til at ændre farven på jakken, ved hjælp af varme og kulde. Det vil sige, at hele jakken, får en helt anden farve, når den bruges steder med en koldere temperatur. Egenskaber som vand- og vindtæthed gør den fordelagtig at anvende i flere situationer. Oftest anskaffer man sig en jakke til ét formål, og en anden jakke til et andet formål. Med denne multifunktions jakke kan den derved bruges til lidt af hvert, samtidig med at den er præsentabel. Jakken kaldes: ”Ice jacket”, og har efter sit navn disse gode egenskaber. Jakke forhandles på Stone Islands egen hjemme side: http://www.stoneisland.co.uk/stone-island/stone-island-ice-jacket-j-in-blue-591544399v0020.html og er lige i øjeblikket på tilbud. Prisen for denne vidunderlige skabning er 4.900 kr. på tilbud. Normalt ligger jakken til 6.500, så der er mulighed for en god besparelse til de hurtige.

Hvis man ikke lige er typen der får brug for en ”Ice-jacket”, er der også mange andre lækre jakker til fornuftige priser. Tjek også hjemmesiden: http://www.casualclothing.dk/shop/stone-island-2c1.html, hvor  der også er gode besparelser at hente så det er farligt at vente for længe. Det gode ved at købe en vinterjakke nu, er at den sagtens kan bruges næste år også, hvis man sørger for at anskaffe sig en jakke der ikke i en mere afdæmpet farve. På den måde kan bare bruge den sæson efter sæson. Grundlæggende vil jeg dog slå fast, at investerer man i en Stone Island jakke kan den sagtens bruges flere sæsoner, da de enkle og stilrene udtrykket. På den måde har man en lækker vinterjakke man har sparet penge på, som kan bruges sæson efter sæson. Dette er ofte fordelen ved at investerer lidt mere i en vinterjakke.

Er du blevet inspireret – Tjek hjemme siden ud og benyt dig af de forskellige tilbud. Det nu du skal benytte dig af januar udsalget og slå til mens priserne og besparelserne er gode. Så har du ikke en bekymring om vinterjakken til næste vinter, hvor vinterkulden måske banker på før du aner det. Det er altid godt at være på forkant.
http://www.stoneisland.com/experience/en/stone-island-aw013-ice-jacket-j/
Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen