Babyfarver til rigtige mænd!

Pastelfarver og mænd? En fed combi!



4. april, 2012 - kl. 12:19
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Foråret har endelig ramt os og sammen med foråret, kommer en masse nye tendenser til. I år vil foråret og sommeren blive domineret af pastelfarverne, som hovedsageligt består af de lyse nuancer af farverne: gul, grøn, blå, rød og beige. Og så spørger mange mænd nok sig selv om det virkelig kan passe, at ”rigtige” mænd nu skal gå klædt i disse pigede pastelfarver? Og ja, alt tyder sådan. Vi på redaktionen mener, at disse pastelfarver er med til at give 2012 et friskt pust, som ikke kun får os til at ligne en omvandrende slikbutik, men også gør den danske gademode mere fashionabel end nogensinde før.
Pastelfarverne har for alvor sat sine præg i de skandinaviske kollektioner og Weekday er et af de skandinaviske brands, som har adopteret og forstået tendensen. I deres spring / summer kollektion, kan man se, hvordan den klassiske herre får kombineret pastelfarverne med basis items som blazer, striktrøje og de stilrigtige sneakers - hele Weekdays nye kollektion er at se i galleriet øverst i artiklen. 
Men for at opnå det mest fashionable look med pastelfarverne, er det vigtigt, at benytte den samme farve, i forskellige nuancer, hele outfittet i gennem. Et gennemført look i pastelfarven gul fra Weekday kunne se således ud:
http://www.weekday.se/mens-wear/mtwtfss-weekday/all/all/
Her ses det, hvordan der bliver taget udgangspunkt i pastelfarverne i skjorten, sweatshirten og de lyse bukser og man bruger herefter lidt skarpere gul, for at give den rigtige kontrast af den gule farve.
 
Dog er det de færreste der i foråret og sommeren vil begive sig ud i et gennemført pastelfarvet look. Derfor har jeg nedenfor sammensat et mere afdæmpet og hverdagsagtigt look, hvor enkelte dele af outfittet består af items i den blå pastelfarve. Sættet består igen udelukkende af dele fra MTWTFSS Weekday: 
 
http://www.weekday.se/mens-wear/mtwtfss-weekday/all/all/

Her kan vi se, hvordan man kan kombinere den blå pastelfarve med en lidt stærkere blå, for at få den rigtige kontrast. Cap’en har også den røde farve på sig, for netop at bryde at den blå og derfor virke meget overvældende for nogle. Man kunne have valgt helt blå eller lyseblå bukser, for at køre stilen helt ud, men her er der valgt sort i både buksen og i en af de stilrigtige bomber jackets for at dæmpe den blå farve og gøre det mere hverdagsagtigt. Cap'en er også et vigtigt element i det mere hverdagsagtoge look, da den giver en udstråling af coolness og derfor passer perfekt til den danske gademode. 

 
Som nævnt er hele Weekdays nye kollektion bestående af basis items. Man kan derfor med god samvittighed gå ud og investere i samtlige items fra den friske spring / summer kollektion, da flere af delene går igen til efteråret.

- Så nu gælder det for jer "rigtige" mænd om, at komme af sted og få investeret i Weekdays nye kollektion!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen