Babyblå og blomster - Kom så hvad siger I drenge!

Modeugen giver et klart billedet af, hvilke farve og mønstre vi kommer til at vælte os i til den kommende sæson. Babyblå og blomstrede skjorter er nogle af dem!



2. marts, 2014 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen


Modens tendenser fra sidste sommer, kommer også stærkt til udtryk i denne kommende sæsons outfits. Blomstrede print og den babyblå farve spiller ind hos mange af de nyeste tendenser. Farverne er altså ikke kun for piger men også for jer drenge. Det er en stor glæde for os som forbrugere, da vi på den måde ikke behøver at investere i alt for meget nyt tøj til den kommende sæson.

Babyblå – Sådan bruger du den

Babyblå eller skal vi kalde den lyseblå, er en af den kommende sæson største tendenser. Farven kan de fleste bære og mange vil opleve at den vil fremhæve sommerens forhåbentlige solrige glød, hvilket ikke er nogen form for ulempe. For at udtrykket ikke går hen og bliver alt for ”pussenusset”, kan man hvis det er en overdel i form af en poko, style det med et par rå jeans eller bruge det sammen med nogle gode kontraster som mørkegrå og sort. På den måde giver man outfittet noget kant.

Hvis man alligevel er en type der godt kan lide de lyse nuancer, kan den lyseblå overdel, hvad end det er cardigan, t-shirt eller en polo, kombineres med et par lyse knickers for at gøre looket en anelse mere sommerligt.

En glædelig nyhed er at den blå farve sagtens kan komme fra lys denim. Så find denimskjorten frem og brug den sammen med mørke kontraster eller sammen med endnu mere denim, for at understrege dit look.

Blomstrede skjorter – sådan bruges de

Blomstret skjorte er igen i år fremme i modebilledet, og heldigvis er der flere der er begyndt at tage denne tendens til sig. Hvis du endnu ikke har kommet dertil, hvor du tør springe ud i det, kan du lade dig inspirere, og måske er det i år, at du hoppen med på denne modebølge.

Tør du i år kaste dig ud i modetendensen kan du i første omgang bruge den med en mørk cardigan udover, på den måde bliver den lidt mindre opsigtsvækkende, og du vil føle dig lidt bedre tilpas. En blomstret skjorte skriger på opmærksomhed, hvilket man skal kunne turde når man vælger den til sit outfit. Det gode ved skjorten er, at den kan sætte et ekstra præg på et ellers kedeligt outfit. Et par mørke jeans med en mørk cardigan kan kombineres hertil. Tør man våge sig ud i noget lidt mere specielt, kan den kombineres med et par farvede chino. Er man ikke helt til den blomstrede skjorte, kan du også finde skorte der har kraver som blomstrede print på. En sådan skjorte kan kombineres med en sweatshirt udover eller stå alene til et outfit.

Er du en trendsætter, der altid er længere fremme end modebilledet fremviser, kan du lege lidt med kombinationen af flere former for blomsterprint i dit outfit. ”Les is more”, gør sig ikke altid gældende i modeverden, og det kan være et friskt pust for andre, at se nogle tør kaste sig ud i det helt vilde udtryk rent modemæssigt. Tør du kaste dig ud i nye kombinationer, og er du ikke bange for at prøve noget nyt, så spring ud i året kommende modetendenser, måske inspirerer du andre til at gøre det samme, og derved kan i skabe noget helt unikt.
 
Så er du til babyblå eller blomster print? - Brug de nye tendenser til at gøre din sommer mere inspirerende for dig selv og ikke mindst for andre trend-følgerer.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen