Ansigtscremer der vil gøre både dig og din hud glad



8. april, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Efter en lang vinter med både frost og kulde er det ekstra vigtigt at pleje huden - også for jer mænd derude. Få et indblik i hvorfor også du burde bruge ansigtscreme.

Ansigtscreme er ikke udelukkende for kvinder. Det bliver stadig mere og mere populært blandt mænd, som også har fået øjnene op for at pleje deres hud. Og en ansigstcreme behøver altså ikke at være en lille krukke med en fed klistret masse. Der findes mange andre varianter på markedet. Ansigtscremen går aktivt ind og giver huden en naturlig fugtighedsbalance og virker derfor som en ”skjold” mod urenheder og beskytter porrerne i huden. Søg efter en creme der opfylder de behov, du har (tør/fedtet/normal hud) og som trænger hurtigt ind. Lad ikke uviljen mod fede cremer afholde dig for at pleje din hud. En velfugtet og plejet hud ser altid sundest og pænest ud. Og så giver det da også en et selvtillids-boost at have en afbalanceret og ren hud. Undgå desuden, så vidt muligt, indholdsstoffer uden en ”nyttefunktion”, som fx parfume eller farvestoffer. Men find gerne en dagcreme med solfilter, da solens skadelige stråler ælder huden, og så er det da også ret praktisk at have en dagcreme, som beskytter mod solen, så slipper du får at bruge solcreme.

Jeg har fremhævet et par ansigtscremer, som passer til de forkellige hudtyper og som også er i forskellige prisklasser. Men der er mange flere derude, så det er bare at finde den, der passer bedst til din hud og de behov din hud har.


Australian BodyCare facial cream
Nærende ansigtscreme med Tea Tree Oil til alle hudtyper. Den lette konsistens og de naturlige olier tillader huden at ånde. Aloe vera giver cremen beroligende og beskyttende egenskaber. Vedligeholder hudens naturlige balance. 

En drøj creme, der hurtigt absorberes af huden, samtidigt med at den plejer og tilfører huden fugt og ny energi. Produkterne fra Australian Bodycare indeholder den antiseptiske olie Tea Tree Oil, (Melaleuca alternifolia). Facial Cream anvendes morgen og aften. Uden parabener. Indeholder 1% Tea Tree Oil. Fås i Matas til 115 kr.

Cliniderm Hydra Control Face Cream
Giver langvarig og intensiv fugt til huden og efterlader den mat og smidig med forbedret elasticitet. Cremen anvendes både morgen og aften og styrker hudens fugtbarriere samtidig med at den har en let matterende effekt. Fås på apoteket til 134 kr.


Kiehl’s Facial Fuel Energizing Moisturizer
Denne vitamin-berigede energigivende ikke fedtende fugtighedscreme vækker en træt og kedelig hud samtidig med at den hjælper huden til at modstå miljømæssige påvirkninger og stress. Indeholder Vitamin C og E, kastanje- og sojaekstrakt samt koffein. Fås I Magasin til 160 kr.

Biotherm Homme Aquapower Ultra Moisturizing
Aquapower er højteknologisk målrettet fugtpleje til mænd med tør hud. Huden fugtes, beroliges og næres. Huden efterlades med en exceptionel følelse af friskhed. Huden er gennemfugtet, næret og med helt nyt liv. Fås I Matas til 290 kr.


Clinique M Gel-Lotion
Trin 3 i Cliniques 3-trinshudplejesystem til mænd. Let og oliefri fugtighedsgel til normal/fedtet hud. Forbedrer hudens tilstand og lindrer irritation fra barbering. Gør din hud glat og behagelig.Fås I Matas til 325 kr.

Dermalogica Daily Defense Block SPF15
Til alle hudtyper. Ikke-fedtende, let lotion der plejer og styrker huden, mens den beskytter mod de ældende UV-stråler. Anvendelse: Påfør dagcremen efter barbering på ansigt, hals, ører og nakke for at fugte og beskytte mod UV-skader. Fås I Magasin til 350 kr.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen