Allerede bagud med julegaver?

Julegaverne kommer som en overraskelse hvert eneste år. Hvis du er presset på tid og tom for kreativitet til personlige gaver, er der hjælp at hente hos os. Vi giver dig bud på hvor du kan købe julegaver, som er både lette at købe og som kan bruges af alle og enhver





2. december, 2016 - kl. 14:09
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Går tiden dobbelt så hurtigt op til jul, eller er det bare os? Hvis du hverken har tid eller lyst til at joine ”den årlige folkevandring op og ned af Strøget”, som Mc Einar så præcist udtrykker det, skal vi nok lede dig på rette vej.

 

Rådfør dig med den digitale julemand

Der findes et magisk sted, som kan effektivt kan hjælpe dig med at få julegaverne i hus – alt du skal gøre er at tro på det! I denne forbindelse mener vi naturligvis ikke en usynlig julegavefabrik på Grønland, men selvfølgelig internettet.

Internettet bugner med digitale alternativer til asen og masen i fysiske butikker. På internettet finder du både online versioner af de fysiske butikker du kender fra gaderne, da disse oftest hat en webshop, samt butikker, som kun eksisterer online.

 

Alternative gaver

Det er totalt kliche hvert år at sørge for, at der ligger en strikketrøje til far og en par nye sutsko til mor under træet. Loyale som forældre er, vil de helt sikkert udbryde et ”Neeeeej, det var liiiige hvad jeg ønskede mig!”. Men du ved jo inderst inde godt, at fars strikketrøje ryger på dagen efter, hvorefter den bliver gemt og glemt bagerst i skabet. Derfor anbefaler vi en række anderledes gaver, som folk rent faktisk får brugt!

Har julesulet allerede sat sig på onkels midterparti, kunne han have godt af lidt hjælp til et sundere 2017. Så hvad med at forære ham nogle kosttilskud, der kan hjælpe ham godt på vej til en sundere livsstil næste år? Se mere her.

En anden, og yderst brugbar, gave kunne være, at give lillesøster et gavekort til at få udskiftet skærmen på hendes iPhone eller iPad. Det er så ærgerligt, når disse går i stykker, og der går altid hundrede år før man får den fikset selv. Hvis du er enig med os, kan du med fordel kigge med her.

Hvis du har en kæreste, kender du allerede rumlen. Når vi rammer nytårsaften ramler din kærestes verden højst sandsynligt. Pludselig kan hun intet andet se, end resultatet af de æbleskiver der er røget indenbords over julen. Hun synes hun ser tyk ud i alt hendes tøj, og spørger dig gentagne gange om hendes bagdel ser for stor ud i den her kjole!? Her kan du ligeledes være proaktiv og give hende nytårskjolen i julegave. Sig til hende, at du specifikt har udvalgt denne kjole og glæder dig til at se hende i den – og undgå at sidde limet til sofaen hele eftermiddagen og gentage ”Nej skat, din røv ser ikke stor ud..” Se et stort udvalg af kjoler her.

 

Digitale nisser pakker gaver ind

Som de fleste andre fyre er du måske heller ikke den fødte gaveindpakningsekspert. Det gør dig ikke til mindre mand at indrømme. Når du alligevel køber dine julegaver online, kan du med fordel gå efter hjemmesider, som pakker dine julegaver pænt ind.

 

Cyberkanen parkerer overalt

Et sidste og møghamrende genialt aspekt i at gøre julehandlen online er, at de købte gaver sendes hjem til dig. Hvad mere er, hvis du skal holde en hyggelig jul med svigermekanikken i Vendsyssel og selv bor i København, kan du få leveret dine julegaver på deres adresse. Dermed slipper du for at fragte julegaver land og rige rundt. Vent lige, det lyder bekendt?

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen