Afsløring: Hudpleje giver bumser

Vær opmærksom på hvad du bruger af produkter



24. februar, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

De fleste har oplevet frustration og irritation over manglende effekt af et anti-bumse hudplejeprodukt. De færreste er dog klar over at hudplejeprodukter faktisk kan være årsagen til og forværringen af deres akne.

Der findes utroligt mange tricks og råd i kampen mod bumserne. Har man haft en bums, hvilket de fleste har, så har man nok også prøvet mere end ét produkt for at komme den hurtigst muligt til livs.

Det er netop dette ønske om her-og-nu resultater, som har ledt til en opfattelse af, at der skal skrappe midler til. Ligesom det for at tilgodese kundernes ønske har udviklet sig til at mange hudplejeproducenter også inkorporerer skrappe antibakterielle ingredienser i deres hudplejeprodukter, således at bumsen forsvinder nærmest med det samme.

Et skrap hudplejeprodukt kan sagtens hjælpe til at "brænde" en overfladisk bums væk. Ulempen er dog, at samtidigt irriteres huden og kroppens hormoner, hvilket giver flere bumser. Altså er skrappe hudplejeprodukter blot en ond cirkel, hvor man aldrig vil slippe af med akne - blot den allerede fremkomne bums.

 

Behandling af uren hud kræver tålmodighed

"I dag ved vi rigtigt meget om akne og ikke mindst hvad der virker i kampen mod akne. Der skal derfor heller ingen tvivl herske om, at hudpleje kan være et yderst effektivt værktøj i kampen mod akne, og med et minimum af bivirkninger, i forhold til de mange lægemidler mod akne" siger ekspert i smuk hud, Mads Timmermann. 

Det, der er vigtigt at være klar over, er at behandling af akne og uren hud kræver tålmodighed, hvilket gælder uanset om, der vælges hudpleje eller pillekure som våben i bekæmpelsen af akne. I de fleste tilfælde opnås først tilfredsstillende resultater efter flere måneder og i meget voldsomme tilfælde kan det tage op til et år.

 

Lad dig ikke snyde! 

Uanset sværhedsgraden af akne angrebet, så vil der være behandlingsmæssige muligheder. Det vil dog være at snyde sig selv til at tro på, at vand, sæbe og andre hygiejniske foranstaltninger vil være tilstrækkelige. Kampen mod akne vindes ikke ved blot at være renlig, da akne i et minimum af tilfældene skyldes hygiejne. 

Den største årsag til akne er hormonel ubalance. Dette være sig blandt andet på grund af teenagealderen, menstruation, graviditet, overgangsalderen, stress og et højt indtag af medicin. 

Dernæst er irritation af huden endnu en virkelig stor synder til akne. Irritation af huden skyldes blandt andet på grund af skrappe hudplejeprodukter. At et hudplejeprodukt prikker og stikker i huden er ikke ensbetydende med, som mange fejlagtigt tror, at produktet er godt. Ej, heller er det meningen at huden skal udtørres, blive varm og rød. Tværtimod er det huden, som fortæller, at den er irriteret. 

Parfume og farvestoffer er virkelig også værd at undlade, da netop disse er meget irriterende og skadelige for huden. At parfume, farvestoffer og æteriske olier er celledræbende burde sige det hele, men udover irritation i huden, så er disse også værd at passe på i forhold til udvikling af allergi.
 

Vær bevidst, når du bekæmper din akne - og vind kampen

En forenklet guide til at blive aknefri kan beskrives ved de 3 nedenstående punkter:

  • Hav tålmodighed - akne forsvinder ikke natten over, men kræver daglig og kontinuerlig pleje.
  • Vælg milde hudplejeprodukter - undgå parfume, farvestoffer og irriterende/skrappe ingredienser. Hudpleje skal ikke prikke, stikke, varme og svige.
  • Vælg velformulerede hudplejeprodukter - det kræver mere end blot kamille og lidt emulgator at bekæmpe akne. Det er kombinationen af en lang række gode vitaminer og mineraler, som har effekt mod akne, der vil virke.

Danish Skin Care hudplejeserien er specielt udviklet til bekæmpelse af akne - hvad enten man lider af mange bumser, få eller blot oplever udbrud i ny og næ. 

Serien er yderst mild for huden og kan bruges af personer med sart/følsom hud, samtidigt med at produkterne sætter aktivt og effektivt ind overfor akne med gode vitaminer og mineraler. Naturligvis 100% fri for parfume, farvestoffer og irriterende ingredienser.

Vejl. Udsalgspris for komplet hudplejesæt 880 kr. 

Sælges via www.danishskincare.dk

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen