Årets mest populære kvinde

Google er en simpel måde at holde øje med, hvad der er oppe i tiden, og søgemaskinen afslører, at 2013's mest omtalte kvinde er fra Barbados.



19. april, 2014 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Det er januar måned, og det er tid til at kåre det bedste fra året, der gik, inden for alt muligt. I de senere år har det godt nok grebet om sig – senest illustreret med TV2's årskavalkade over det bedste fra TV2 Vejret i 2013 – men i visse tilfælde kan de forskellige kåringer alligevel være ganske interessante.

Denne gang er det det altid opdaterede herrewebsite coed.com, der har været på Google for at undersøge, hvilke kvinder der har flest søgeresultater på søgemaskinen.

Top 10 ser således ud:

10. Madonna (86,6 mio. resultater): Madonna blander sig altid i toppen, og 2013 var ingen undtagelse. Havde Google været opfundet, da Madonna debuterede som kunstner, havde hun i år uden tvivl kunne fejre sit 30 års jubilæum som en af de ti kvinder i verden med flest søgeresultater. I 2013 var det fortrinsvis koncertturnéen MDNA, der bidrog til interessen.

9. Britney Spears (87,8 mio. resultater): Den ”nye” Madonna sniger sig lige præcis forbi den ægte vare. Britney Spears lancerede i 2013 et nyt show i Las Vegas, men hjælpes også frem af sin kontroversielle fyring som dommer i X-faktor.

8. Miley Cyrus (92,2 mio. resultater): Billy Rays' datter er for alvor sprunget ud som sexet provokatør og høster utvivlsomt ekstra mange resultater pga. de store mængder bar hud og den i puritanske øjne skandaløse opførsel.

7. Taylor Swift (110 mio. resultater): Countrystjernen, der for alvor har gjort den ofte uglesete musikgenre mainstream, drog af sted på sin verdensomspændende Red Tour i 2013 og er desuden fast gæst i diverse ugeblade pga. et omskifteligt kærlighedsliv.

6. Katy Perry (119 mio. resultater): Katy Perry er den musikkunstner, der har flest følgere på Twitter, hvor næsten 50 mio. følger hendes tweets. Det smitter selvfølgelig af på mængden af Google-resultater i kombination med Perrys seneste album, Prism, der bl.a. byder på det uundgåelige hit, Roar.

5. Cher (160 mio. resultater): Cher udgav i 2013 sit første album siden 2001, og popgudinden er stadig i stand til at levere en overbevisende præstation. Det hjalp nok også på populariteten, at Cher deltog som gæstedommer i den amerikanske udgave af Vild med dans, og at hun nægtede at optræde ved De olympiske Vinterlege i Sotchi pga. de russiske love mod homoseksualitet.

Hvorvidt den britiske singer-songwriter Cher Lloyd bidrager med en del af resultaterne må stå hen i det uvisse.

4. Lady Gaga (161 mio. resultater): Lady Gaga holdt sig i ro i begyndelsen af året pga. af hofteoperation, der bl.a. førte til aflysning af Born This Way Ball-touren. Hun tog dog revanche sidst på året, da hun udgav sit tredje album ifa. Artpop, der på trods af blandede anmeldelser røg direkte ind på 1. pladsen af de ameikanske hitlister.

3. M.I.A. (242 mio. resultater): Den engelsk-sri lankanske rapper, der egentlig hedder Mathangi "Maya" Arulpragasam har haft stor succes i 2013 med sit album Matingi, men må nok alligevel tilskrive en stor del af æren for sin fornemme placering på listen, at M.I.A. også kan betyde ”Missing in Action” og tilmed er en forkortelse for Miami.

2. Lana del Rey (597 mio. resultater): Lana del Rey indtog førstepladsen på sidste års liste med flere end 707 mio. resultater, og har med en stribe af udgivelser og optrædender gjort rigeligt for at vedligeholde populariteten i løbet af året.

1. Rihanna (1,42 mia. resultater): Ingen kom bare så meget som i nærheden af årets topscorer, der har over dobbelt så mange resultater som sidste års nummer et. Rihanna drog i 2013 af sted på sin Diamonds World Tour, og sikrede sig med duetten med Eminem i The Monster en 1. plads på UK Singles Chart for syvende år i træk. Det har kun Elvis Presley og The Beatles gjort før hende. De ufatteligt mange søgeresultater skal selvfølgelig også tilskrives Rihannas generøse brug af sociale medier som Twitter, Instagram, hvor hun ofte optræder i meget sparsomme kostumer.

Hvis du vil se mere, rummer denne liste de 25 mest populære kvinder.

 

 

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen