A QUESTION OF!

Et dansk/skandinavisk mærke med ansvar!



26. august, 2011 - kl. 22:27
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Den Københavnske modeuge og det danske modebillede som helhed byder på andet end dansk Haute Couture, moderigtigt design, britisk elegance og high fashion, nemlig bæredygtigt design. Connery.dk mødte under modeugen det dansk/skandinaviske mærke A QUESTION OF, som symboliserer Fair Trade, bæredygtighed og mode i en kombination.

Mode - bæredygtighed

A QUESTION OF tror på deres velkendte enkle design og bærebæredygtig mode, lavet med kærlighed og respekt for mennesker og miljø. Et mærke med én mission – At gøre bæredygtighed livsstil, til et simpelt valg!

A QUEUSTIONS OF’ bud på næste SS sæsons mode

Hverken Haute Couture, High Fashion eller modebilledets mest synlige tendenser er en del af A QUESTIONS OF’ bud på SS kollektionen 2012.

A QUESTION OF’ SS kollektion anno 2012, som byder (i al sin enkelthed) på A QUESTION OF’ velkendte design – T-shirts med print, tanktops med print og sweatshirts med print. Alle items udviklet i samarbejde med en blanding af etablerede, såvel som upcomming, og talentfulde designere, illustratorer og kunstnere. En blanding som både skaber plads til forskellighed i sig selv og forskellige kunstnere og modeskaber i modebranchen.

Fair Trade kategorien

Enkelt design, med flere forskellige designere og kunstneres aftryk, kombineret med A QUESTION OF’ Fair Trade ånd, enkelt design, bæredygtighed, kærlighed, ansvar og respekt.

Med kollektioner, der udelukkende er bestående af certificeret økologisk bomuld og (som en stor del af begrebet Fair Trade)er produceret under gode arbejdsvilkår, er AQUESTION OF et af de få brands i verden, der udelukkende er baseret på Fair Trade og økologisk tøj og ender dermed i deres helt egen kategori.

Simpelt design, med en dybere tanke bag - Enkelt , casual og bæredygtigt.

Bæredygtighed er altså ikke længere et begreb forbeholdt kaffe industrien (eller andre områder indenfor fødevarer og diverse hverdagsting), men et begreb, der snart er et helt livsstilsbegreb – med alt hvad det indebærer. A QUESTION OF gør i hvert fald sit for at bane vejen for at gøre en bæredygtig livsstil til et simpelt valgt.

Et dansk/skandinavisk mærke, med bæredygtighed som kendetegn!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen