9 ud af 10 danskere påvirkes dagligt - fortsat stor fejlbehandling

Læs mere her



31. maj, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Den mest udbredte hudlidelse i de vestlige lande er Acne Vulgaris. Bedre kendt, som akne, bumser eller uren hud. Det er en hudlidelse med mange myter, som resulterer i stor fejlbehandling.


Danish Skin Care præsenterede igår "Tandpastasmoothien", som lovede at kurere bumser og uren hud. Det var naturligvis en aprilsnar og skal derfor ikke tages, som en seriøs løsning mod bumser.

Ikke desto mindre, så bygger Tandpastasmoothien på en gammel myte om at tandpasta skulle hjælpe mod uren hud. Hvor myten stammer fra vides ikke, men den er falsk! Tandpasta vil ikke kurere hudlidelsen Acne Vulgaris, som forårsager bumser og uren hud. En hudlidelse, som estimeres at ramme 90% af befolkningen i de vestlige lande*

Tandpasta er desværre blot en ud af utroligt mange fejlagtige myter om bumser og uren hud, som Danish Skin Care næsten dagligt bliver kontaktet om. Udover tandpasta kan nævnes:

  • Sol og solarium hjælper på bumser
  • Bumser hører teenagealderen til og forsvinder med alderen
  • Bumser handler om hygiejne, hvorfor gentagne vask er vigtigt
  • Bumser må ikke trykkes, da det giver ar og spreder bakterien
  • Bumser smitter, så vask fingre efter du har rørt en bums.
  • Nødvendigt med skrappe og hårde tiltag for at fjerne bumse. Gør behandlingen ondt, sviger og huden bliver rød og irriteret er produktet/løsningen effektivt!)

Ingen mirakelkur eller mirakelingrediens!

Sandheden er, at der ikke findes nogen mirakelkur eller mirakelingrediens mod bumser og uren hud!

Bumser og uren hud skal behandles på daglig basis, hvilket gøres mest effektivt med milde og effektive hudplejeprodukter. 

Hudplejeprodukter, som skal være fyldt med en lang række forskellige og virkningsfulde ingredienser for huden og imod bumser. Det er nemlig ikke én enkelt mirakelingrediens, som gør udfaldet. 

Hudpleje skal desuden altid være fri for parfume, farvestoffer og andre irriterende ingredienser for huden. Irritation er nemlig en af de store årsager til bumser og uren hud.
 

Vær bevidst i kampen mod akne - og få sejren

En forenklet guide til at blive bumsefri kan beskrives med de 3 nedenstående punkter:

 

  • Hav tålmodighed - akne forsvinder ikke natten over, men kræver daglig og kontinuerlig pleje.
  • Vælg milde hudplejeprodukter - undgå parfume, farvestoffer og irriterende/skrappe ingredienser. Hudpleje skal ikke prikke, stikke, varme og svie, når de smøres på huden
  • Vælg velformulerede hudplejeprodukter - det kræver mere end blot kamille og lidt konservering at bekæmpe akne. Det er kombinationen af en lang række vitaminer og mineraler, som har effekt mod akne, der vil virke.


Hudplejeserien fra Danish Skin Care er specielt udviklet til bekæmpelse af bumser og uren hud - hvad enten man lider af mange bumser, få bumser eller blot oplever udbrud i ny og næ.

Hudplejeserien er yderst mild for huden og kan bruges af personer med sart/følsom hud, samtidigt med at produkterne sætter aktivt og effektivt ind overfor urenhederne med vitaminer og mineraler. Alle Danish Skin Cares produkter er naturligvis 100 % fri for parfume, farvestoffer og irriterende ingredienser.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen