5 tips til, hvordan du dater på budget





10. oktober, 2016 - kl. 12:51
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Det er ikke helt billigt at være mand i dag; der er udgifter til de månedlige frisørbesøg, fitnessmedlemskab, til parfume og cremer, nye sneakers og tøj, samt de nyeste gadgets.

Er du derudover af den gamle skole, hvor det er manden, der betaler gildet, når en potentiel kæreste eller flirt inviteres på date, så får månedslønnen eller SU budgettet hurtigt ben at gå på. Specielt i en tid, hvor Tinder gør det nemmere end nogensinde at finde dates.  

Hvordan får man råd til det hele? Man tænker i alternative baner! Vi giver dig her 4 tips til, hvordan du klarer datinglivet uden at blive ruineret:

 

Invitér på en personlig date

Det er ikke billigt at invitere på restaurant specielt ikke de gode af slagsen. Kommer der vin og drinks oveni, stikker regningen helt af. For en del kvinder/piger handler det ikke om, hvor dyr maden er, men snarere om hvor meget energi og tanke du har lagt bag daten. Det er nemt at se.

Så hvad med at invitere din date på en tre-retters menu hjemme i privaten i stedet for? Er du ikke den store mesterkok, kan du sagtens finde gourmet take-away på Hungry.dk. Det kan du supplere med en bunke lækre Macarons fra Stransgas til dessert. Så behøver du ikke stresse over madlavningen og kan i stedet for bruge energien på at udvælge noget godt vin og svinge støvsugeren.

 

Køb en billig blomst

Man kommer hurtigt af med en 120-200 kr. for en buket middelmådige blomster, hvis du køber dem hos en blomsterhandler i byen. Hvad med i stedet for at finde en buket ved blomsterboden foran magasin, hvor du nemt kan få en fin buket for en 50’er?

Kommer du ikke forbi magasin, kan du købe noget gennemsigtigt cellofan og pænt bånd i Søstrene Grene. Find en billig og fin buket blomster i det nærmeste supermarked og pift buketten op med lidt professionel indpakning.

 

Få rabat på teater og musik

Inviterer du din date i teater, i balletten eller til musik vil du helt sikkert få pluspoint i din dates sorte bog, men teater og musikbilletter koster kassen, hvis du ikke lige kender til de forskellige rabatordninger.

Start med at følge de forskellige teatre på deres facebook side – så er du den første til at få af vide, når teatret har et særligt tilbud på teaterbilletter. Derudover kan du hver dag klokken 14 finde restbilletter til aftenens forestillinger på billetbillet.dk, hvor der også er muligt at få andre billig billetter afhængig af, om du er studerende eller ej. Du kan også være heldig at gøre en god handel på buymyticket.dk, hvor folk sælger deres fejlkøbte billetter.

Det er desuden meget muligt, at du gennem din a-kasse, fagforening eller forsikringsselskab kan få rabatter på en lang rækker koncerter og oplevelser. Kig på billigakasseguide.dk og dan dig et overblik over a-kasser og deres tilbud.  

 

Forkæl din date med en (billig) forlænget weekend

Rabatsider er din ven, når du skal planlægge dates. Her kan du på sider som bownty, takeoffer eller tilbudibyen finde både inspiration og gode tilbud på restaurantbesøg og oplevelser. Men du kan også finde favorable priser på weekendophold, hvis du skal forkæle din date ekstra meget. Har du mulighed for at rejse udenfor højsæsonen, kan du sagtens spare 50% på pakketilbud og på hoteller.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen