5 t-shirts til din garderobe



13. august, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Charlotte Stegmann Jakobsen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Jeg har fundet 5 fede t-shirts til dig, som alle har en bæredygtig profil. Nu sidder du måske og tænker "F*** Hvad skal jeg med en bæredygtig t-shirt? Det er kun for de der økologi-tosser". Men der er faktisk en mening med galskaben! Der er selvfølgelig hele det miljømæssige aspekt - nedsat brug af kemikalier i dit tøj, mindre forurening og spil af vores vandressourcer, mindre skade på de mennesker, som laver tøjet til dig osv. osv.! Men der er faktisk også en helt anden motivitionsfaktor for at købe bæredygtige t-shirts: økologisk bomuld er ofte blødere at have på!

H&M Concious
Vi starter ud med H&M. Det pengepungsvenlige svenske mærke har de seneste år lanceret et par Concious Collections, med brug af bæredygtige materialer. Og for hver sæson bliver kollektionerne bare mere og mere lækre. Brandet forstår virkelig at flytte sig væk fra plagiatet "øko-tøj er kedeligt tøj"! 

NORDSURF/CONCIOUS t-shirt med print, 129 kr. på hm.com. Blusen er i 100% bomuld, som delvist er økologisk.
H&M Concious
Næste bud på stammen er også fra H&M, og er ligeledes fremstillet delvist i økologisk bomuld. Ifølge H&M's bæredygtige udspild, satser man på at al bomuld er økologisk, genanvendt eller mere miljøvenligt produceret i 2020, og som en af verdens største forbrugere af bomuld, er der noget som tyder på, at bæredygtige t-shirts ikke er til at komme udenom i fremtiden!

NORDSURF/CONCIOUS t-shirt med print til 129 kr. på hm.com.

A Question Of
Det danske brand 'A Question Of' har de seneste år givet os den ene fede kollektion efter den anden, alle sammen produceret med økologisk bomuld. Brandet er ikke bange for at bruge statements på deres t-shirts, hvilket kun gør dem endnu mere fede! 

Rolling Crew Neck t-shirt på aquestionof.net.
A Question Of
Vi fortsætter hos 'A Question Of', med denne lækre sag. Brandet bruger kun 100% GOTS certificeret økologisk bomuld til deres tøj, og selv tryk skulle være med nedsat kemikaliebrug.

Lick That Crew Neck t-shirt fra aquestionof.net.

A Question Of
Sidste bud på stammen er også fra "A Question Of"! 

Calm Seas Crew Neck T-shirt på aquestionof.net.

Tjek galleriet ud for flere bæredygtige lækkerier fra H&M og A Question Of.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Charlotte Stegmann Jakobsen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen