5 par MEGET dyre sko

Sko er en vigtig del af din påklædning.



12. januar, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

NIKE
Der er ingen tvivl om, at Nike producerer nogle af de dyreste sko på markedet. Air Jordan Silver er de dyreste par sko som Nike har spillet ud med. Michael Jordan er manden bag Air Jordan sko og det er ham der ligger navn til. Hans par sko - med autograf - kan fås på auktion for en pris på omkring $60.000.
Testoni
Modehuset Testoni blev grundlagt i 1929 i Bologna af Amedeo Testoni. Testoni er kendt for at bruge verdens fineste alligatorskind til at fremstille sine sko. Testoni er desuden kommet op med handsker i blødt gedeskind og guld- og diamantspænder til sko. Disse sko er ekstremt vandafvisende og koster $38.000.
NC Photo
Shanghai Golden Running Shoes
Det er de færreste der vælger at løbe i guldsko, men skulle du alligevel få lyst til at være lidt alternativ, kan dette være noget, du skal overveje at se nærmere på.
Skoene var i 2007 til salg på et pressemøde i forbindelse med Shanghai Golden Grand Prix. Skoene er lavet af 620 gram rent guld, og de har en en pris på $24.000.
 
Aubercy
“Diamanter er enhver kvindes bedste ven" betyder dog ikke, at diamanter kun er for piger. Når Snoop Dogg kan gå rundt med bling, hvorfor kan du så ikke? Denne sko fra Aubercy er med ægte diamanter, og du kan få skrevet lige det, du vil på snuden. Prisen er $4000.
Fila
Selvom denne sko ikke har en usædvanlig høj pris, er den alligevel bemærkelsesværdig.
Hvor mange skomærker kan lancere Swarovski-belagte sportssko? Sandsynligvis meget få. Det italienske mærke Fila er en af dem, der kan. Fila lancerede i 2011 et begrænset oplag sko, belagt med 1000 Swarovski-sten. Skoene blev lanceret for at fejre Filas 100 års jubilæum. Kun 100 par sko er blevet lanceret i farverne sort og hvid. Prisen er $600.
Interesserer du dig for sko? 

Hvis ja, hvilke sko kunne du så bedst tænke dig?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen