5 fund fra gør-det-selv land

Her har I fem fede fund fra Etsy.com



18. juli, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Mikkel Vermeulen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

iPhone Leather Wallet, Headphone organizer og keystrap

Hører du til dem der er helt pjattede med at rende rundt med ting hængende om halsen? Så er der et helt samlesæt her, der holder styr på iPhone, kreditcord, og endda dine earplugs.

Håndlavet, i læder: ca 260 kr

10 karat guld fra Bulova

Vintage Ure

Etsy bugner med alt lige fra elendige kinakopier af nye ure til de mere spændende originale vintage ure.
Uret på billedet er et vintage Bulova guldur på 10 karat. Uret er fra starten af 80'erne og kan blive dit for den nette sum af 1500 kr.

Hjemmelavede sokker

Min erfaring siger mig at der ikke er noget der er bedre end et par hjemmestrikkede sokker fra bedstemor på en kold efterårsdag, men hvis bedste ikke er der længere må man gå andre veje for at få at par gode striksager. Vist på billedet til højre er et par striksokker af alpacauld, der kan blive dine for kun 115 kroner! Det er da et fund der vil noget.

Elephant Wallet

Elephant wallet er en meget enkel og ligetil kortholder der består af to aluminiumsplader og en kraftig elastik - Ikke så meget pis der. Du ved hvordan den skal bruges og den virker.
Den kan blive din for kun 130 kroner.

Hvis Ben Affleck kan være Batman, så kan du og jeg vel også?

Okay, internettet har været en hvepserede den sidste uges tid fordi Ben Affleck skal være den nye Batman (læs mere her). Så derfor burde spekulationerne om hvem den næste batman er være døde. Men da folket ikke er tilfredse, hvorfor så ikke hinte at DU er den næste? Det kan du gøre for det lille beløb på 160 kroner...
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Vermeulen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen