5 covers til din iPhone 5

Uanset om man er til Apple eller til andre smartphones kan man ikke komme uden om at den nemmeste telefon at tilpasse til egen stil er en iPhone.



24. juli, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Mikkel Vermeulen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Covers til din iPhone er et must, det har mange lært af bitter erfaring. For selv om din iPhone oser af lækkert design og fede materialer, er det også de materialer der er det svage led på telefonen.

Derfor skal telefonen selvfølgelig beskyttes mod de værste slag, og når man nu endelig er igang med dette, kan man lige så godt kigge efter et cover der passer til ens stil.
Pantone Atlantic Deep
Pantone
Pantone er et firma der er kendt for at lave systemer til at matche farver, derfor kan du være sikker på at Pantone produkter altid har gang i de fedeste farver, faktisk er de så glade for farver at de en gang om året kårer årets farve.
Lige omkring 300 kroner koster det, fang det fede cover på Streetammo.
Wooden Covers
Håndlavet i træ
Der er ikke noget der går hånd i hånd som gode kvalitetsmaterialer. kombinationen af din iPhone og et lækkert håndlavet cover i den træsort der passer bedst i dit hjem.
Her kan der vælges imellem valnød, kirsebær eller bambus. Med en vægt på 25 gram, er den forholdsvis let og ser ud til at have et rigtig godt fit.
Du kan blive den glade ejer af et håndlavet cover for 45$ hvilket er ca. 250 dkr. på Etsy.com
Union Jack Case
Union Jack
Det britiske flag er pissedekorativt og dette cover er af plast, mens printet har fået et let slidt look, der nedtoner den hårde plast lidt, så det ikke skriger helt igennem.

59 kr. på Icovers.dk
Incipio Feather
Incipio Feather
Incipio laver covers og cases i høj kvalitet. Denne case er fremstillet i aluminium og coveret er ultratyndt, hvilket vil sige under 1 mm i tykkelsen.
Coveret vejer kun 17 gram og er fremstillet i børstet aluminium og det kommer i hele 12 forskellige farver. Den viste model er chrome-look.
Casen koster 170 kr. og kan købes direkte ved Incipio.
T-Rex
Technicolor Rex
Threadless.com lever af at sælge produkter hvor det er brugerne der har bestemt de forskellige designs der kommer i produktion. Threadless har et enormt bagkatalog af dygtige freelance designere der løbende tilmelder designs. Technicolor Rex er virkelig specielt, men superfin hvis man vil skille sin iPhone lidt ud fra mængden.
Prisen er fra cirka 220 kr. på Threadless.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Vermeulen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen