4 fede forårsjakker til den moderigtige fyr

De mange mørke dage med kolde temperaturer er på vej væk, hvilket er et tegn på, at foråret nærmer sig med hastige skridt. Det er snart på tide at smide alt vin



Selected læderjakke

20. februar, 2014 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen


Zalando.dk

4 fede forårsjakker til den moderigtige fyr

De mørke dage med lave temperaturer er på vej væk, hvilket er et tegn på, at foråret nærmer sig med hastige skridt. Det er snart på tide at smide alt vintertøjet på loftet og finde forårstøjet frem. Imens du venter på at foråret for alvor er over os, kan du med fordel kigge på forårsjakker allerede nu. Der går ikke længe, før det vil blive for varmt med en stor vinterjakke. Vi har fundet 4 forårsjakker i forskellige stilarter, så vi håber du kan finde en forårsjakke, der passer til netop din stil.
 
Den første forårsjakke vi har kigget på er denne trenchcoat fra mærket Bugatti. Bugatti har fornyligt udgivet en ny kollektion, hvor denne overgangsjakke er fra. Er du ikke vild med den lyse beige farve, kan du købe den samme model i sort. En forårsjakke som denne vil passe godt til den selvsikre fyr, der gerne vil udstråle coolness. Der er knapper fortil, som både fungerer som lukning af jakken, samtidig med at det er en god designmæssig detalje.
 
Der er også et bælte ved livet, som kan strammes / løsnes efter behov. Jakken har en masse praktiske lommer, som består af både indvendige- og udvendige lommer. Overmaterialet består af 100 % bomuld, hvilket gør at jakken sagtens kan vaskes. Plejeanvisningen anbefaler, at man vasker jakken ved 30 grader. For at stilen ikke skal blive alt for lys, anbefaler vi at man bruger denne Bugatti jakke med et par sorte bukser og mørke sko.
 
Prisen for denne jakke er 1595 kr. hos Zalando.dk  http://www.zalando.dk/bugatti-trenchcoats-beige-bu122h00c-b11.html (Bemærk: Prisen er inklusiv levering)

Smartguy.dk
I de sidste par år har rigtig mange mænd valgt at bruge en læderjakke som forårsjakke, og den trend vil uden tvivl gøre sig gældende igen i 2014. Jakken ovenfor er fra mærket Selected og er i øjeblikket en af de mest købte læderjakker til mænd online. En læderjakke er for dig, der godt kan lide et råt og stilrent look. I nutidens Danmark bliver en læderjakke anset som eksklusiv påklædning, som især bliver brugt om foråret. Det er muligt at købe læderjakker i forskellige farver, men der er ingen tvivl om, at sort er den mest populære farve. Denne model hedder ”Jacob Leather Jacket” og er en stilfuld læderjakke med ganske få detaljer. Der er to sidelommer med lynlåslukning, hvor der er plads til mobil, pung, nøgler o.l. Kvaliteten er 100 % koskind, mens liningen består af 100 % bomuld. Vi anbefaler, at man bruger denne læderjakke sammen med et par lyse bukser og et par moderne sneakers.
 
” Er du en af dem der ikke vil gå ud og investere mange tusinde kroner på en læderjakke, så er der heldigvis hjælp at hente. Man kunne selvfølgelig købe en brugt læderjakke, men det er nu ikke nødvendigvis for at finde en billig læderjakke – Denne definition er fundet her:  

http://billig-mode.dk/laederjakker
.

- Jeg vil gerne erklære mig enig i disse ord, for en læderjakke behøves ikke koste en formue. Man kan ofte gøre nogle rigtig tilbud på læderjakker online, hvor der er besparelser på op til 60-70 %. Den omtalte læderjakke koster 1699,75 kr.  (inkl. levering) og forhandles via følgende link:  

http://www.smartguy.dk/toej/jakker/skindjakker/sort_selected-skindjakke_214395_4

Smartguy.dk
Her ser du en klassisk Lyle&Scott vindjakke i sort. Kendetegnet for Lyle&Scott’s jakker er af de er meget enkle og har ingen eller ganske få detaljer. Designmæssigt er der ikke så meget andet at bemærke end deres påtrykte logo på venstre bryst. En jakke som denne er til fyren, der godt kan lide et enkelt, men samtidig stilfuldt look. Der er to sidelommer med knappelukning samt en inderlomme. Vindjakken har en hætte, som kan spændes ind (og ud) efter behov. Kvaliteten er rigtig lækker og består af 54 % nylon og 46 % bomuld. Synes du sort er en anelse for klassisk og kedeligt, så kan du heldigvis også købe jakken i 7 andre farver. Du kan købe vindjakken i følgende farver:
 
 
·      Rød
·      Grå
·      Blå
·      Lysegrå
·      Grøn
·      Gul
·      Navy blå
 
Jakken kan vaskes ved 30 grader. Det er desuden muligt at stryge denne vindjakke, hvis man skulle få brug for det. Forhandleren er Smartguy.dk, og prisen er er 599,75 kr. (Førpris: 899,75  kr.)

 http://www.smartguy.dk/toej/jakker/vindjakker/sort_lyle-scott-vindjakke_202910_4

Smartguy.dk
Et godt alternativ til en forårsjakke kunne være denne vest fra Napapijri. Kender du til Napapijri, så ved du, at de producerer tøj i meget høj kvalitet. Det er en moderigtig vest, som er varm nok til de koldeste forårsdage. På de kolde dage handler det blot om at tage en stor sweatshirt på. Vesten kan købes i både rød og blå og har et meget roligt look. Der er lynlås fortil, samtidig med at der er to lynlåslommer på siden af jakken. Det er muligt at vaske vesten, man skal være opmærksom på, at det kan gå udover kvaliteten og pasformen.
 
Prisen er 1799,75 kr. og kan købes på følgende link: 

http://www.smartguy.dk/toej/strik-sweatshirts/veste/bla_napapijri-agader-vest_226522_20
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen