1960'er inspireret efterårskollektion fra H&M

"Jakkesættet er centralt i herregarderoben hos H&M i efteråret, og det er utroligt at se, hvordan det kan bruges på så mange smarte måde" - Andres Löwenstam22. september, 2012 - kl. 16:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Jakkesættet er tilsyneladende det vigtigste element i H&M's efterårskollektion. Med moderne struktur og farver, har H&M gjort det traditionelle skræddersyede look til en trendy stil. Looket er domineret af en traditionel stram 1960'er inspireret silhuet med smalle revers og bukseben, der stumper let. Farveskalaen spænder over grå og sorte nuancer, som er krydret med sæsonens accentfarver som vinrød eller flaskegrøn. I accessory afdelingen finder man både læderhansker, seler, farvede sokker, briller i 1960'er stil og en herreparaply til at fuldende looket.
Det vigtigste element: et jakkesæt
"Jakkesættet er centralt i herregarderoben hos H&M i efteråret, og det er utroligt at se, hvordan det kan bruges på så mange smarte måder. Traditioner blandes med nye ideer til en ny garderobe, som handler om personlig stil", siger Andreas Löwenstam.
Udover jakkesæt indeholder den nye kollektion også andre elementer, blandt andet chinos, fløjsbukser, blazere og lange jakker.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen