1 jakke 3 prisklasser

Termo-jakken er igen i år et kæmpe hit. Læs om historien bag virksomhederne og se 3 forskellige prisklasser på jakken.



21. marts, 2014 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Termojakken bliver ligesom sidste år et kæmpe hit, så du kan ligeså godt allerede nu anskaffe dig en, hvis du ikke hoppede med på den modebølge sidste år. 

Der er flere måder hvorpå man kan skaffe denne jakke til billige penge. Byggemarkeder sælger dem til en billig pris (omkring 200-300 kr.). Er man ikke typen der ønsker, at den skal ligne for meget en arbejdsjakke, har mange modehuse udviklet jakken, så den er mere moderigtig i sit udtryk og snit. De arbejdsjakker man finder i byggemarkeder, er ofte meget posede og bomberjacketagtige i sit udtryk.

Jeg har researchet lidt og fundet frem til 3 termo jakker quilted i 3 forskellige prisklasser, så alle kan have råd til at være med på bølgen. Jeg kalder dem budget, økonomisk, og ekstravagant.

Virksomhederne bag Termo jakken

Engang brugte man kun termojakken til at arbejde i, men efterhånden blev den et hit blandt institutioner til børn. I dag er den blevet et modefænomen, som både præger moden hos kvinder og mænd.

De store arbejdstøjsvirksomheder Kansas og Fristads startede egentlig deres succes hver for sig. Fristad  blev grundlagt i 1925 af John Magnuson. Han påbegyndte sin produktion i den svenske landsby Fristad, hvoraf navnet til virksomheden kom sig af. Fristads lavede arbejdstøj og fik i slutningen af 1900-tallet sit eget væveri. På dette tidspunkt var den før så beskedne lille virksomhed, blevet Sveriges største producent af arbejdstøj. Kansas blev først introduceret nogle år senere, selvom fabrikken bag havde eksisteret siden 1920´erne. Deres kendemærke var amerikansk inspireret arbejdstøj i denim og de var kendte for deres moderne syn på arbejdsrettighederne. I 2003 skiftede koncernen bag Fristads og Kansas navn til Kwintet, og i 2005 blev det opkøbt af en nordisk kapital industri. Herved kom sammenlægningen af de to brands som en helt naturlig proces og de udbryder i dag arbejdstøj til hele Europa. 

Den på budget

Denne Termo jakke er fra mærket ZARA som er et spansk etableret brand. Zara laver både tøj til herre, damer og børn og er kendt for at have et sortimentsskifte der er stort. Dette gør også at denne jakke skal købes hurtigst muligt, da de hele tiden får nye varer i sortiment. Jakken er i modsætningen til den traditionelle blå kansas inspireret jakke fremstillet i farven grøn. Jakken har de velkendte harlekiner tern som fremtrædende syninger, hvilket udgør en fed detalje. Jakken har to store brystlommer samt to sidelommer, så der er rig mulighed for opbevaring. Foruden det har den også en fed detalje med et spænde ved halsen, som også giver et smart udtryk når den står åben. Jakken kan bestilles online på linket: http://www.zara.com/dk/da/herre/sportsjakker/vatteret-jakke-c586542p1692231.html og koster 459 kr. + fragt. Så er du typen der først lige vil finde ud af, om det er din stil, og om du kan føle dig godt tilpas i den, er det lige jakken for dig.

Den økonomiske

Det danske brand Knowledge Cotton Apparel er ligesom så mange andre brand, hoppet med på modebølgen hvad angår termojakken. Deres bud på en termo jakke og inspirationen bag er ligesom deres varemærke og signatur hentet derfra. Knowledge Cotton Apparel bruger ofte økologiske materialer til at fremstille deres varer af. Brandet ligger meget vægt på at anvende 100 økologisk bomuld og ligger meget energi i at spare på kemikalier, pestisider osv. Deres mål om at passe på vores jordklode hænger meget godt sammen med at tænke i multifunktionalitet, hvilket også har en virkning på deres bud af en termojakke. Jakken er en multijakke forstået på den måde, at man som forbruger vænne vrangen ud af den, og så har den lige pludselig ændret udtryk, og fremstår som en bomber jacket. Jakken ejer stadig de karakteristiske træk som gør termojakken så populær. Den kan bl.a. købes via dette link: http://www.noergaard-viborg.dk/maerker/show-all-html-brand-17/knowledge-cotton-apparel-termo-jakke.html Den er som en ekstra lille feature fremstillet af 100 % genbrugsplast. Prisen ligger på 1500 kr., hvilket egentlig er en ret fair pris, nu hvor den er multifunktionel. Så er man til en multifunktionel jakke, der er fremstillet så den tager højde for miljøet, så besøg hjemmesiden og tjek den ud. De har desuden mange andre fede produkter, så kan styles med jakken

Den ekstravagante

 Er man typen der går op i mærker og er man stor fan af Tommy Hilfiger, er denne jakke lige sagen. Tommy Hilfiger har ligesom alle de andre store modehuse set potentialet i arbejdsjakken, og lavet nogle småjusteringer som har gjort den moderigtig og anvendelig for mange. Jakken har et ret klassisk udtryk, og passer godt til et par habitbukser. Egentlig kan den sættes sammen på mange måder, hvilket gør den så attraktiv for mange. Den er tidsløst i sit udtryk, hvilket også gør at den igen i år er fremme i modebilledet, som et af sæsonen mest anvendelig og eftertragtede forårs- overgangsjakker. Den har nogle fine detaljer med bl.a. knapperne, som giver den et ekstra skarpt udtryk. Vælger man at investerer i denne jakke, kan man med garanti også bruge den i flere sæsoner. Tommy Hilfiger er kendt som et brand med høj kvalitet og snit, og er det det man søger, er dette den helt rigtige jakke for dig. Den kan lige nu købes via dette link: http://eu.tommy.com/Borian-Jacket/TT57849051,default,pd.html?cgid=201000#!color%3D429%26i%3D24%26size%3D46m til ca. 2600 kr. + fragt. Til den pris for du en jakke der giver dig det udtryk og signal du gerne vil sende.

Er du til jakken på budget, den økonomiske eller den ekstravagante? - Tjek dem ud og bliv klogere. Det er på rette tid at investerer i en forårs-overgangsjakke da det gode vejr ligeså småt begynder at sætte sit aftryk i det danske land.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen